reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja zdecydowanie opowiadam sie za praca. w domu se mozna posiedziec miesiac czy 2 a potem nuda przychodzi i czlowiek nie robi nic produktywnego

reklama
lolitka ehh chciałabym chociaz te dwa miesiące sobie w domu posiedzieć, co ja bym za to dała..... A tak ciągle praca, praca, praca:baffled: tydzien lub dwa urlopu to minie szybciutko i dalej to samo. Jak się pracuje to człowiek funkcjonuje jak maszyna, każdy dzień taki sam. No to jeszcze zależy o charakteru pracy, jak ktoś robi coś co lubi to super to pewnie praca moze byc satysfakcjonująca, ale większość ludzi nie ma wymarzonej pracy niestety. Zazdroszcę ludziom którzy lubią pracować, pewnie żyje im się zdecydowanie lepiej, a ja ciągle narzekam ze muszę pracować:baffled:

moja tesciowa ma 8 tygodni w zimie urolpu i 8 tygoni w lecie teraz naweet wiecej ma , i kurcze caly czas robi robi i nigdy nie jest jej nudno , mi zreszta tez jak nie pracowalam wyspalam sie , potem spokojnie obiad sprztanie zakupy a tak to teraz ciagle w biegu :)

lolitka ehh chciałabym chociaz te dwa miesiące sobie w domu posiedzieć, co ja bym za to dała..... A tak ciągle praca, praca, praca:baffled: tydzien lub dwa urlopu to minie szybciutko i dalej to samo. Jak się pracuje to człowiek funkcjonuje jak maszyna, każdy dzień taki sam. No to jeszcze zależy o charakteru pracy, jak ktoś robi coś co lubi to super to pewnie praca moze byc satysfakcjonująca, ale większość ludzi nie ma wymarzonej pracy niestety. Zazdroszcę ludziom którzy lubią pracować, pewnie żyje im się zdecydowanie lepiej, a ja ciągle narzekam ze muszę pracować:baffled:

Jezu!! Jakbym siebie czytała!!! Ja mam tyle rzeczy do zrobienia w domu, ze szok!! Po nocach musze je robic, bo nie mam czasu przez ta pieprznieta robote, co z tego ze kasa jest, jak nie ma kiedy wydac, bo nawet w weekendy zapieprzam!

wiecie co..hehe nie wytrzymalam i dzis poszlam do innego gina i mam dwie fasolki:))

usg 11.02-12.jpg

reklama
Do góry