reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przeczytaj że zrozumieniem o przygotowaniu śluzówki. Poszukaj co ja przygotowuje i możemy dyskutować;)

Tak mnie właśnie tknęło, że chyba ci się wdarła niewinna literówka i miało być "co JĄ przygotowuje" a nie co ty przygotowujesz. Śmieszna sprawa, mały ogonek a cała złość mi przeszła. Sorki. ;)

Ale dalej zachęcam do podzielenia się ciekawymi informacjami.

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony

Ostatnia edycja:
Haha, z tego co pisałaś to masz teraz kształty bogini płodności jaskiniowców to sie nie dziw, ze takie fluidy rozsiewasz ;) FAkt, trzeba sie spieszyć na tą kawoterapię bo jak chłopaki wyskoczą to i czar boskości pryśnie i czasu na kawusie mieć ni będziesz ;)

Nie wiem jak to działa ale pierwszy kolega był u mnie na początku ciąży i nie minęło 2 miesiące a bratowa mówi "wiesz Tomek będzie miał 3 dziecko ! Gosia jest w 7tc" za jakieś 3 miesiące następne pisze do mnie koleżanka do jakiego lekarza chodzę bo ona w ciąży jest a tydzień temu byłam u Mamy i jej sąsiedzi z którymi się spotykamy będą mieli dzieciątko no i kolezanka z pracy to juz 4 osoba no nawet mój brat się śmiał ze rozsiewam jak grypę

Witajcie dziewczyny, my właśnie wróciliśmy do domku po badaniach. Wszystko jest w porządku z Babelkiem, ryzyko wystąpienia ZD 1:14067 :) wszystko na swoim miejscu, serducho bije pieknie, ajjj i ogólnie jestem przeszczęśliwa :) znaleźli u mnie jakiegoś mięśniaka, narazie jest ok i w niczym nie przeszkadza Maleństwu. Pozdrawiamy Was Kochane

Witajcie dziewczyny, my właśnie wróciliśmy do domku po badaniach. Wszystko jest w porządku z Babelkiem, ryzyko wystąpienia ZD 1:14067 :) wszystko na swoim miejscu, serducho bije pieknie, ajjj i ogólnie jestem przeszczęśliwa :) znaleźli u mnie jakiegoś mięśniaka, narazie jest ok i w niczym nie przeszkadza Maleństwu. Pozdrawiamy Was Kochane
No to superowo :) A męśniakiem sie zajmiesz jak już bąbelek będzie na świecie. :)

Ja już po wizycie z tego co zrozumiałam mam 10 jajeczek :'( kolejne usg w piątek w poniedziałek /wtorek punkcja! dzisiaj dostałam leki puregon i orgalutran

No to świetnie, czemu smutna minka. Mi na pierwszym usg po stymulacji było widać po 6 w każdym jajniku. Finalnie urosło 17, z czego 15 okazało sie być dojżałych. Pamiętaj, ze u ciebie (do 35lat) i tak zapłodnią tylko 6. Ewentualnie jak by było sporo jajeczek to można je zamrozić. Tylko dodatkowa opłata - za zamrożenie i za przechowywanie.

Ja jechałam na tym puregonie od początku, dawka 150 a na twoim etapie włączyli mi Orgalutran. A dzień przed punkcja jeszcze coś :)

reklama
Ja już po wizycie z tego co zrozumiałam mam 10 jajeczek :'( kolejne usg w piątek w poniedziałek /wtorek punkcja! dzisiaj dostałam leki puregon i orgalutran
U mnie widzieli 3 czy 4 a finalnie pobrano 6. Nie ilość a jakosc jest ważna, więc skąd ta smutna minka. Trzymam mocno kciuki za piękne zarodki po punkcji. [emoji173]
Ja nawet nie proszę o dopisanie do kalendarza by nie zapeszać . Oby u mnie chociaż jedno jajo się dzielilo a już będę szczęśliwa [emoji16] Jutro się dowiem [emoji44]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry