reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii, Kaska - ja tez biore ten zel juz od punkcji, mi nic nie wylatuje. A kazali wam go zapodawac rano ( Zanim wstaniecie ) i okolo 10 minut chodzic zeby sie dobrze rozlozyl w pochwie??? To niby wazne.

reklama
hej , ja juz wstalam niczym poiranny ptaszek hehe :) co tam dziewczyny ?:D

ala36- jak sie czuejsz kochana ? :)

oj jeszcze 5 miesiecy do mojego przewidzianego crio , ale to dlugo :( jakas wiecznosc :(

joweg-wstepnie na poczatek sierpnia lub koniec lipca-lekarz nie okreslil dnia,bo wszystko sie okaze w praniu.napisal mi date taka jak sobie sama wyliczylam w internecie:-)ja mysle,ze w lipcu i pewnie nie pod koniec.niech siedza jak najdluzej te moje brzdace ale daly mi juz popalic.

joweg-a wy planujecie na poczatku lipca?chociaz to pewnie zalezy od cyklu?zleci kochana-zobaczysz.pamietam jak mi sie wleklo do transferu.u ciebie to bylo szybciutko a ja czekalam ze 3 mies.

Czesc dziewczyny dziś 5 dzień po crio wolno mija ten czas, dbam o siebie odpoczywam, odżywiam się hehe rozmawiam z bąbelkami :-) . strach jest wielki, ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. mam tylko luteine 2x1 tab - czy to nie za mało? a i enkorton 1x1. a estrofen miałam tylko do crio. czy to dobrze?

sakmi-rozne sa metody leczenia -to zalezy od pacjentki.na pewno lekarz wie co robi i to pewnie wystarczy.ja mialam duphaston 3x1 i clexane w brzuch.wiem,ze sie ciagnie -najgorzej tak po 8-9 dniach iii wtedy by sie chcialo juz bete robic.cierpliwosci kochana.:-)

wiolka5- ja zapanowalam wiestepnie nq 9 lipca czyli za 5 miesiecy :) ale kurcze za miesiac pojde do kliniki i z nimi pogadam, mialam isc teraz ale nie jestem gotowa na starcie z nimi zwlazcza ze na stak oszukali :/ i bym chyba ich rowno zrypala ..... a chce sie powstrzymac do transferu ehhe niedlugo plec maluszkow bedziesz znac nie ?:)

ilodniowe mailas zarodki i jaka byla twoja pierwsza betka w jakim dniu ?

reklama
Do góry