reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja chciałam zameldować, że wracam do gry. Cicho sobie tu siedzę i czytam codziennie :).

Lolitko - dostałam estrofem na drugą część cyklu poprzedzająceo krótki protokół z antagonistą. Z tego co pamiętam Ty też brałaś go po transferze (czyli też w drugiej części cyklu). Po co to jest? Co on takiego ma zdziałać?

joweg - ale miałaś z agonistą czy antagonistą? Bo to dwa różne są i chyba ten mój to jest dla tych co słabo odpowiadają na stymulację (jednym słowem 'staruszek' z kiepską rezerwą jajnikową;)). A z tego co pamiętam to u Ciebie była dobra odpowiedź no i młodziutka jesteś :). No chyba, że ten mój z antagonistą ma jeszcze zastosowania w innych przypadkach też...

lula2000- krotki z antagonista :) nie wiem jak to jest ale wyczytalam gdzies kiedys ze mlodym tez daja wlasnie z antagonsita zeby uniknac hiperki czy cos takiego nie wiem dokladnie :)

ja mialam 7 dni stymulacje tylko ,niestety :(

joweg to chyba dobrze, że tak krótko miałaś. Skoro masz 3 mrozaki to znaczy, że efekt był ok. Mniej leków to chyba lepiej (i finansowo i dla organizmu). Tak mi sie zdaje...

Mi gin powiedział, że długi protokół daje najlepszą pewność, ale różnica pomiędzy długim a krótkim z antagonistą wynosi zaledwie 3-5%, więc nie ma większej różnicy. Ja mam taki bo z mojej strony jest wszystko OK, dlatego taki mi polecił

lula2000-wolalabym miec dluzej stymulacje i wiecej zarodkow :) bo teraz juz wiem napewno ze nawet jak sie crio uda to bedziemy jeszcze raz podchodzic do calej prcedury, a ty starasz sie o pierwsze malenstwo ?

sylha-
to dlatego mi tez zapewne tak poliecili bo wszystko u mnie okej i w sumie meza sperma tez dobra , tylko ze zamrozona :)

reklama
Hej Lula trzymam kciuki za dobrą stymulacje, a potem dwie kreseczki:-)
sylha tak wiem, ze czasem brak objawów to tez objaw, mam nadzieję ze umnie to się potwierdzi:-D ja testuję 14go w walentynki domowym testem a 15go jade na betkę, czyli jeszcze niecały tydzień. Mam nadzieję ze jakoś wytrzymam:-p

Ostatnia edycja:
Do góry