reklama
joweg-moze lepiej wszelkie watpliwosci wyjasniac wczesniej w klinice zeby potem uniknac nieporozumien.powinnas porozmawiac i przedstawic niejasnosci-grzecznie ale dosadnie.niech ci wyjasnia i podpowiedza jak to bedzie wygladalo dakej.
tak bardzo bym chciała zeby sie udało bo to moje 3 podejscie i brak mrozaczków. powiecie mi czego unikac . a co pomaga moze szczególnie jakies składniki? jak wasze plasterki-trzymają się jeszcze?
Roksii- jak sie czujesz, wiem ze to wczesnie ale moze cos jest inaczej, ja nic
Roksii- jak sie czujesz, wiem ze to wczesnie ale moze cos jest inaczej, ja nic
wiolka5- nie moge cos mojego namowic zeby oddal sperme , niehcce boi sie ze niema zadnych plenikow i ze bedzie tylko rozczarowanie ale skoro nie zachodze czyli nie jest najepiej ja tez bede miec 3dniowe i biore wszystkie trzy do siebie wiesz co boje sie ze jak cos im zarzuce czy cos to potem moj transfer moga spieprzyc a tak to nic nie powiemy a jak trnafer sie uda to wtedy pogadamy jak to nas oszukali
joweg-bierz 2 zarodeczki,bo ilosc nie zawsze znaczy jakosc a potem bedziesz sie denerwowala,bo to duze ryzyko w ciazy.mi lekarz mowi,ze bezpieczniej by bylo jakby byla ciaza pojedyncza a tak to ciagle sie denerwuje.jak ma byc to bedzie i z 1 a mniej stresow.
reklama
Podziel się: