balątko
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana.Kochana badz dobrej mysli zrelaksuj sie ze swoim m wyjdzcie gdzies zrobic cos co zajmie wam glowe przez weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Kochana.Kochana badz dobrej mysli zrelaksuj sie ze swoim m wyjdzcie gdzies zrobic cos co zajmie wam glowe przez weekend
Będzie dobrze!!!!!!!!!No mnie teraz czeka pierwsze usg w czwartek i sie panicznie boje ale poki co ciesze sie wysoka beta bo dobrze rokuje! Ja tez jestem na etapie 4 roku!!! wiem o czym mowisz.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
<tuli>Ja również przyłączam cie do gratulacji i życzę masę cierpliwości do wizyty serduszkowej a później do każdej kolejnej.
Bolątko za Ciebie trzymam kciuki
Wierzę w Twojego kropcia!
<tuli>Tym ktorym sie udało GRATULACJE i życzę cierpliwości do wizyty serduszkowej a później do każdej kolejnej i jak najlepszych wyników. Jak ja bym chciała być na waszym miejscu. Niestety jeszcze muszę poczekać :-(
Balątko za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki Twój kropek jest dzielny.Mam nadzieję że będzie dobrze.
Gratuluję z całego sercamoja beta 77,4nie wierze nie wierze!!
Nie wiem jak to dalej będzie, mam nadzieję że dobrze Ciesze się że w końcu zaskoczyło! W Poniedziałek znów zbadam wynik i mam nadzieję że będzie przyrastać.
Objawy? Żadne, nawet na moment nie zakłuł mnie brzuch, nic a nic, piersi bolały umiarkowanie, od wczoraj trochę mocniej, ale w poprzednim nieudanym crio bolały mnie o wiele wiele mocniej.
Dziękuję Św. Józefowi...modliłam się do niego...wiem że mi pomógł, po prostu to wiem
Kropelka nie wiem kurcze ale dzwoniłaś do lekarza ? Powinnaś leżećHej dziewczyny,
Mam pytanie bo dzis, przy swoich urodzinach, dosłownie dostałam zawału.
Dzis pierwszy dzień 12 tygodnia a u mnie pojawiło sie plamienie!!!!! Rano było brązowe, teraz podchodzi bardziej pod żółty.
Do tego pobolewa mnie brzuch jak na okres....czy któraś z Was tak miała?
Byłam pewna ze w 12 tygodniu juz mozna die poczuć w miarę bezpiecznie a tu taki szok...
Podzielcie sie prosze doświadczeniami
Ja jak mialam brazowe lub czerwone krwawienie to jechalam do szpitala i okazywal sie drastyczny spadek progesteronu...zoltawa wydzielina moze byc zakazeniem grzybiczym...kazdy inny stan niz normalny od razu konsultuj z lekarzemHej dziewczyny,
Dzis pierwszy dzień 12 tygodnia a u mnie pojawiło sie plamienie!!!!! Rano było brązowe, teraz podchodzi bardziej pod żółty.
Byłam pewna ze w 12 tygodniu juz mozna die poczuć w miarę bezpiecznie a tu taki szok...
Ja mam 14t6d, raz czerwone plamienie ok 9tyg ale się zadrapalam lub dlatego że akurat tego dnia powinnam dostać miesiaczke ,a i tak poleciałam do szpitala.Hej dziewczyny,
Hej Kropelko nie wiem co się dzieje (u mnie jutro 1 dzień 12 tc) ale dopadło mnie mega choróbsko. Temp 38,5, kaszel, ból głowy i całego ciała. Na razie lecze się po domowemu ale jest ciężko tym bardziej że kaszel powoduje skurcze macicy :/ do lekarza pójdę w poniedziałek z rana ale Tobie radziłabym wybrać się do lekarza który ma dzisiaj jakiś dyżur albo po prostu na sor. Plamien nie można raczej lekceważyć. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok!!!Hej dziewczyny,