reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tym ktorym sie udało GRATULACJE i życzę cierpliwości do wizyty serduszkowej a później do każdej kolejnej i jak najlepszych wyników. Jak ja bym chciała być na waszym miejscu. Niestety jeszcze muszę poczekać :-(
Balątko za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki ✊✊Twój kropek jest dzielny.Mam nadzieję że będzie dobrze.
<tuli>

moja beta 77,4:)
smile.gif
nie wierze nie wierze!!

Nie wiem jak to dalej będzie, mam nadzieję że dobrze:) Ciesze się że w końcu zaskoczyło! W Poniedziałek znów zbadam wynik i mam nadzieję że będzie przyrastać.

Objawy? Żadne, nawet na moment nie zakłuł mnie brzuch, nic a nic, piersi bolały umiarkowanie, od wczoraj trochę mocniej, ale w poprzednim nieudanym crio bolały mnie o wiele wiele mocniej.

Dziękuję Św. Józefowi...modliłam się do niego...wiem że mi pomógł, po prostu to wiem:)
Gratuluję z całego serca

Hej dziewczyny,
Mam pytanie bo dzis, przy swoich urodzinach, dosłownie dostałam zawału.
Dzis pierwszy dzień 12 tygodnia a u mnie pojawiło sie plamienie!!!!! Rano było brązowe, teraz podchodzi bardziej pod żółty.
Do tego pobolewa mnie brzuch jak na okres....czy któraś z Was tak miała?
Byłam pewna ze w 12 tygodniu juz mozna die poczuć w miarę bezpiecznie a tu taki szok...
Podzielcie sie prosze doświadczeniami:(

Hej dziewczyny,
Dzis pierwszy dzień 12 tygodnia a u mnie pojawiło sie plamienie!!!!! Rano było brązowe, teraz podchodzi bardziej pod żółty.
Byłam pewna ze w 12 tygodniu juz mozna die poczuć w miarę bezpiecznie a tu taki szok...
Kropelka nie wiem kurcze ale dzwoniłaś do lekarza ? Powinnaś leżeć

Hej dziewczyny,
Ja jak mialam brazowe lub czerwone krwawienie to jechalam do szpitala i okazywal sie drastyczny spadek progesteronu...zoltawa wydzielina moze byc zakazeniem grzybiczym...kazdy inny stan niz normalny od razu konsultuj z lekarzem

Hej dziewczyny,
Ja mam 14t6d, raz czerwone plamienie ok 9tyg ale się zadrapalam lub dlatego że akurat tego dnia powinnam dostać miesiaczke ,a i tak poleciałam do szpitala.
Dla spokoju pojechałam bym do szpitala, zrobią usg,może jakieś badanie progesteronu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny,
Hej Kropelko nie wiem co się dzieje (u mnie jutro 1 dzień 12 tc) ale dopadło mnie mega choróbsko. Temp 38,5, kaszel, ból głowy i całego ciała. Na razie lecze się po domowemu ale jest ciężko tym bardziej że kaszel powoduje skurcze macicy :/ do lekarza pójdę w poniedziałek z rana ale Tobie radziłabym wybrać się do lekarza który ma dzisiaj jakiś dyżur albo po prostu na sor. Plamien nie można raczej lekceważyć. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry