reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

bunka-bardzo mi przykro:no:nastepnym razem sie uda.
dziewczyny-dzieki za rady-wczoraj wzielam rennie,bo niby mozna w ciazy ale dalej jak mnie bedzie meczyc to wyprobuje wasze sposoby.nie chce dzieci truc tabletkami.wczoraj sie przestraszylam,bo pilam na te zgage wode przegotowana goraca i oparlam kubek goracy o brzuch az mnie zaczalparzyc.nib przez szlafrok ale zawsze,bo nie wolno goracego na brzuch.a ja tak pewnie trzymalam z 2 min.oj trzeba uwazac:angry:

reklama
ja tez sie ciesze i trzymam za Was mocno &&&& a za dwa tyg bedziecie trzymaly za serducho kciuki:)
qrcze jak jestem u gina to nigdy sie nie spytam o wszystko co chce i mam pozniej dylematy
moja wizyta u niego trwa zawsze okolo 5min ..wsadzic, wyjac usg i przepisac recepte.. a ja ciapa sie nie pytam.
Zapomnialam o te moje sqrcze sie spytac. nie mam ich jakos czesto ale sie boje o mojego babelka i jeszcze ten progesteron niski. nawet nie kazal mi robic zadnych badan..
kochana nastepnym razem musisz sobie pozapisywac wszystko o co chcesz zapytac na karteczce...ja tak zawsze robie i wtedy o niczym nie zapomninam...na poczatku myslalam, ze lekarze bede sie smiali ze mnie, ale oni odpowiadaja na moje pytania grzecznie i mowia, ze wiele kobiet tak robi :-)

Wiolka - jak Cie zgaga meczy zjedz banana, albo migdaly to naprawde niezawodne, mi pomaga zawsze :)
migdaly owszem, ale BEZ SKOREK!!!!!!!! skorka z migdalow moze wywolac poronienie!!!!...wiec uwazajcie z tymi migdalami

To miał być wymarzony prezent na walentynki
W serduszkowym pudełeczku test z dwoma kreseczkami i malutkie buciki
ale niestety jest tylko
Test z jedną kreską i negatywna beta
frown.png

Niestety nie udało się,nasz skarb nie chciał z nami pozostać
beksa.gif

Na dzisiaj mam już dość.....
kochanie tule cie mocno!! tak to juz jest, ze sie moze nie udac, oczywiscie jest ci przykro, ale to minie i niedlugo zbierzesz sily na walke ponowna! wierze w ciebie gleboko:tak:

ja jestem po usg piersi, nic przyjemnego, ale na szczescie okazalo sie, ze jest wszystko ok, wiec kolejne badania na pozytyw...zostalo mi jeszcze usg gin w novum, zrobic wirusy z krwi (typu hiv) no i 3dc AMH, ale to chyba tylko w novum mozna, wiec musze czekac do nastepnej @...

Dziewczyny każdej z osobna i wszystkim razem dziękuję za slowa otuchy:tak:
Ja staram się jakoś to przetrwać i myslę o następnej wizycie u mojej gin 5 marca,bo jeżeli wszystko będzie ok to może będziemy mogli znowu zacząć.To mi dodaje siły,bo z wiarą jest gorzej.....
Wiolka wiem,że mi na zgagę pomagało mleko:tak:

Bunka, bardzo mi przykro , tule Cie mocno i jestem pelna wiary w to ,ze nastepnym razem sie uda. Marzec juz niedlugo, szybko zleci :tak: odpoczywaj teraz i nabieraj sil do kolejnej walki o dzidzie
amoze faktycznie bedzie kolejne cudenko poczete naturalnie. raz sie udalo wiec moze i kolejnym razem tez??? :-)

wiolka, mnie na zgage pomaga mleko

Juz za tydzein mam wizyte u lekarza. I wiecie co. Denerwuje sie bardziej niz za pierwszym razem. Boje sie ,ze kolejne podejscie moze zakonczyc sie fiaskiem, albo ze okaze sie iz rezerwa jajnikowa jest juz wyczerpana...

bunka współczuję naprawdę:-:)-:)-( biedna... trzymaj się jakoś i zbieraj siły, dasz radę!!!!!!

A u mnie nic się nie dzieje, kompletnie nic, nie czuję żadnych objawów:sorry2: jedynie co to piersi mnie bolą ale to zawsze przed @ i od wczoraj odczuwam lekkie skurcze jak na @, boje się że nic z tego nie będzie:sorry2:

Roxii - wiesz ja tez zadnych objawow nie czuje, moze tylko tyle ze siusiu musze czesto robic :), ale to chyba net nie objaw. Mysle ze na objawy to jeszcze za wczesnie. Ciagle sie zastanawiam co z tym sikancem, czy robic 14.02 czy czakac ....

roxii - a jakie ty chcesz miec objawy:) ja zadnych nie mialam a w ciazy bylam. a wczesniej mnie i plecy i cyce bolaly, i takie tam a w ciazy nie bylam. trzeba czekac ale nie czekac na objawy ale na test. wszystkie objawy jak i brak objawow moze oznaczac ciaze. wiec jak se pomyslisz to nie trzeba wogole na nic zwracac uwage. jedynie dbac o siebie, odpoczywac i sie relaksowac.

reklama
palu_nr1 nie wiedzialam ze tez masz PCO. To zabrzmi brutalnie, ale czuje lekka ulge jak wiem ze nie jestem sama, a teraz jedyna osoba jaka znam jest w ciazy :-) To pocieszaje...
Dzis mialam wizyte startową. Mam protokol MILD a potem ICSI. W najblizszych 2 tygodniach wszystko sie wydarzy, a ja sie czuje jak wyjeta z jakiejs rzeczywistosci alternatywnej i wstawiona w inny swiat.... Wczesniej tylko mowilismy o IVF a teraz to sie zaczyna i za jakis czas dolacze do grupy osob ktore albo maja sukces, albo pierwsza porazke za soba :-( Stres....

Do góry