reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja od jutra mialam zaczac stymulacje ale jak to jiz w zwyczaju @ jest, jak jej potrzeba to jej nie ma.

Koniczyna82 ja mam 30 lat i pani doktor mi mowila zeby jednak 2 brac jak beda. Z tym ze ja chce transfer 2- 3 dniowych komorek a reszte niech do blastki chowaja. Oczywiscie takie sa plany jak bym wogole jakies jajka wyhodowala :)

Dziewczyny czy wy tez odcziwacie strach przed ivf??? Nie w sensie ze sie nie powiedzie, tylko wlasnie ze sie uda. Wiem ze to moze byc daleka droga ale przeraza mnie troche to wszystko... ciaza, wyprawka, porod no i ta/te istotka/ki.

reklama
Dziewczyny, mam pytanie, miałam brać unidox przed punkcją i chyba dwa dni. zapomniałam o tym drugim dniu i wzięłam tylko jedną tabletkę. Czy to moze mieć jakiś wpływ na sam transfer?
Kur#$%, mogłam sobie o tym nie przypominać :/

:))))))))))))))) za tydzień w piątek USG jejku ale emocje :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja chodze teraz do zwyklego gina bo transfer mialam w Polsce inpo dzisiejszej beci Pni mowi to w 7 tygodniu na kontrole. Ja mowie ze swira dostane przez nastepne 3 tygodnie i ja przeonalam na kolejna bete na piatek, tak dla potwierdzenia ze ladnie rosnie i na usg za tydzien w czwartek :)

A kiedy to wiadomo czy moga byc blizniaki???? Mysle ze nie ale transferowaliamy dwa to tak dla upewnienia!

Dziewczyny z radosci chyba nie wytrzymam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To jej powiedz następnym razem ze lepsza pupa na kliszy niż buźka na łąkach wyobraźni!

PGS, 5 zdrowych blasteczek na mnie czeka, od stycznia pierwsze crio :)
Pewnie, pewnie. Zresztą mnie dziś na pupie bardziej zależało, bo chciałam płeć poznać [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry