reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dziś mówię do sprzedawcy,że muszę z mężem przyjechać bo On prawie 2m i żeby wysokość rączki była odpowiednia,a Pan spojrzał na mnie i z uśmiechem "a jak Pani myśli ile mąż razy pójdzie z dzieckiem na spacer?" :)
Uświadomił mi,że takie rzeczy kupuje się pod mamę głównie :)
Człowiek jest zupełnie zielony przy pierwszym dziecku :)
No ja juz bym chciała,tym bardziej że wyprzedaze teraz ale obiecałam sobie,żele do 5 miesiąca nic.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj M tez dzis przymiary robil i tez pytal i jak. No a co ja mialam odpowiedziec innego wiec powiedzialam ze dobrze. Ale w sklepie mieli racje.
Ja sobie powiedzialam ze od 6 miesiaca bede dopiero kupowac i jak sie zaczol to tak szalalam ze mam juz praktycznie wszystko. A dzis jestem w 26t3d i postanowilismy juz kupic wozek.

reklama
Moj M tez dzis przymiary robil i tez pytal i jak. No a co ja mialam odpowiedziec innego wiec powiedzialam ze dobrze. Ale w sklepie mieli racje.
Ja sobie powiedzialam ze od 6 miesiaca bede dopiero kupowac i jak sie zaczol to tak szalalam ze mam juz praktycznie wszystko. A dzis jestem w 26t3d i postanowilismy juz kupic wozek.
I dobrze, jakby sie okazało że masz jak ja czekać 8 tyg wózek jak u nas to klops.
Fajnie,że już możesz kupować :)
A jakby coś moja siostra (3 dzieci) polecala bardzo pieluchy z bambusa, mówi że rewelacyjne podlozyc czy w łóżeczku czy do pielęgnacji (oczywiście nie do przewijania ;) ).

Czyli tylko jedno podejście macie za free??
Dobre i to,szczególnie jak się uda. U nas to niedługo będzie chyba trzeba zakopywac w piwnicy kartę zapłodnienia ivf , jak taka się władze ma :/

Podchodzac pierwszy raz do ivf do 3 podejsc jest free i nie mozesz miec dzidzi i zalezy w ktorej czesci Uk mieszkasz,londyn tylko od 1-2 razy ,piszac ze tylko raz mialam na mysli tylko raz ogolnie jest refundowane I jesli Sue uda to JuZ nigdy wiecej gratis ..

Wiem o pl no przykra bardzo sprawa ,pare mscy temu byla tez wojna o refundowane leki czy nie ...i jak wypisuja masakrycznie w rzadzie o ivf ,tutaj nawet kosciol katolicki moxe nie popiera Ale chrzest daje bo mam kolezanke po ivf ktora chrzcila w kosciele katolickim a ze chciala tez isc do komuni to Sue spowiadala i przypadkiem walnela ze dziecko jest z ivf a ksiadz nic i bardzo dobrze ,przeciez to dziecko jak kazde inne ,to nie medycyna ani lekarz decyduje czy ivf Sue uda czy nie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mówię do sprzedawcy,że muszę z mężem przyjechać bo On prawie 2m i żeby wysokość rączki była odpowiednia,a Pan spojrzał na mnie i z uśmiechem "a jak Pani myśli ile mąż razy pójdzie z dzieckiem na spacer?" :)
Uświadomił mi,że takie rzeczy kupuje się pod mamę głównie :)
Człowiek jest zupełnie zielony przy pierwszym dziecku :)
No ja juz bym chciała,tym bardziej że wyprzedaze teraz ale obiecałam sobie,żele do 5 miesiąca nic.

Hehe bo prawde ci powiedzial kochana :)
M to w weekend z toba na spacer pojdzie a w tygodniu ty bedziesz z wozeczkiem biegac :)

I dobrze, jakby sie okazało że masz jak ja czekać 8 tyg wózek jak u nas to klops.
Fajnie,że już możesz kupować :)
A jakby coś moja siostra (3 dzieci) polecala bardzo pieluchy z bambusa, mówi że rewelacyjne podlozyc czy w łóżeczku czy do pielęgnacji (oczywiście nie do przewijania ;) ).

O tych pieluszkach to nie slyszalam.
A czemu trzeba czekac az 8 tyg ??? I to na kazdy wozek.
Jeszcze troche i ty juz bedziesz kupowac ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo tak szybko

O tych pieluszkach to nie slyszalam.
A czemu trzeba czekac az 8 tyg ??? I to na kazdy wozek.
Jeszcze troche i ty juz bedziesz kupowac ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo tak szybko
Ponoć coraz bardziej popularne,dużo lepsze niż tetrowe, nie uczulaja itp. Siostra mówiła,że lepszych póki co nie miała.
Do 8 tyg,bo z tego co mówił sprzedawca cieszą się bardzo dużym powodzeniem,są bardzo dobre i producent nie wyrabia się z zamówieniami. Faktycznie prowadzi się super a do tego ma ortopedyczny kokosowy materac i inne bajery. Akurat na ten model tak długo się czeka. Na inne wózki tak do 2 tyg.
No ale jeszcze musi na mnie poczekać ;)

Ponoć coraz bardziej popularne,dużo lepsze niż tetrowe, nie uczulaja itp. Siostra mówiła,że lepszych póki co nie miała.
Do 8 tyg,bo z tego co mówił sprzedawca cieszą się bardzo dużym powodzeniem,są bardzo dobre i producent nie wyrabia się z zamówieniami. Faktycznie prowadzi się super a do tego ma ortopedyczny kokosowy materac i inne bajery. Akurat na ten model tak długo się czeka. Na inne wózki tak do 2 tyg.
No ale jeszcze musi na mnie poczekać ;)

Wiec bede musiala kupic na probe z 4 szt. Poczekaj moze jeszcze inny ci sie spodoba jeszcze masz duzo czasu

Wiec bede musiala kupic na probe z 4 szt. Poczekaj moze jeszcze inny ci sie spodoba jeszcze masz duzo czasu
Jeszcze się przyjadę i popatrzę :)
Tym bardziej,że mąż się oburzyl,że wózek ma być pode mnie i On też chcę chodzić na spacery ;)
No dobrze, to szukamy dalej ;)

reklama
Dzień dobry ja już mam wyniki.
Na usg i usg dopler guz wygląda brzydko jednak markery nowotworowe i TK z contrastem nie potwierdzają jego brzydkosci. Na chwilę obecną dają 95% ze to nie rak jajnika .
Zalecana obserwacja i za 6 tyg powtórka dopler i markery by sprawdzić czy guz stabilny
ufff jak dobrze że pozytywne wiadomości Ewunka

Do góry