reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii - Polezalam sobie z termoforkiem i mi przeszlo:) Teraz to czekanie jet najgorsze, a do mnie zadzwonia dopiero w poniedzialek o 10, nie wiem jak to wytrzymam....

reklama
ala do poniedziałku juz niedaleko, tylko jeden dzionek, zleci jak nic i też będziesz miała bąbelka ze sobą:-D

ala trzymam kciuki zeby wszystkie 4 zarodeczki przetrwały do jutra, i powodzenia na transferze:tak:

meg - no mialas podstawy zbadane i raczej nie ma co dalej szukac. z drugiej strony jesli twa mama miala problem z krzepliwoscia to moze trzeba sie temu przyjrzec. mozna profilaktycznie brac po transferze leki jak wiekszosc z nas. tymbardziej ze niestety testy na krzepliwosc nie zawsze wykazuja problem - nawet jesli on istnieje stad bierze sie te zastrzyki.
jesli nie mialas wiecej niz 2 poronienia to nie ma naprawde czego szukac dziury w calym. z idealnych zarodkow nie ma dzieci, ze sredniakow sa wiec to ze sie lekarz dziwi to raczej takie udawane bo on dobrze o tym wie....

Dzięki Lolito jesteś nieoceniona. Z drugiej strony też tak sobie pomyślałam, najpierw, że lekarz niby taki zawiedziony a potem powiedział że jesteśmy trudnym przypadkiem. A jaki to z nas niby trudny przypadek??? M super ekstra armia żołnierzyków i ja z moim niedrożnym jajowodem ot ale przypadek. Powiedz mi jeszcze o jakich zastrzykach mowisz Clexane może? Jak dotąd nie miałam podawanych zastrzyków.
Czekam na wynik badania i około czwartku mają do mnie zadzwonić. Jeśli wszystko wyjdzie dobrze to przez miesiąc mam brać antyki reszty póki co nie wiem, criotransfer planowany na początek kwietnia.

reklama
Ala- trzymam mooooocno kciuki za jak najlepsze wieści!!!!!!Jeszcze chwila i się zacznie dla ciebie nowy etap w życiu
:tak::tak::tak::tak::tak:
A ja dziewczyny dostałam małpiszona:-D:-D:-D:-):-):-):-)- nie pamietam kiedy z jego powodu tak się cieszyłam:eek:, w środę mam 1 dawkę puregonu, za tydzień 1 USG..jeżeli chodzi o mojego zębola to obaj (gin i dentysta) powiedzieli, że mam normalnie go sobie zrobić

Do góry