reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No to czyli- zaś coś czego muszę się nahapać na zapas;-),
wiecie co ja nadal nie mogę dojść do siebie po tej tragedii- ileż ja bym dała żeby takiego skarbka w ramionach trzymać...

reklama
sylha moja kolezanka przez zeba stracila dzidzie w 3 miesiacu:((( w 3 miesiacu zaczal ja bolec i te bakterie z zeba zabily maluszka
ala dobrze, ze juz po punkcji. Oby wszystkie 4 z Toba zostaly. Liczy sie jakos, a nie ilosc. Mi z 11zdrowych 4szt do piatej doby przetrwaly
joweg nawet jednego powinni zamrozic. Nie wiem co Ty masz za klinike. A z tym okresem idz do lekarza. Moze musisz sobie jakies badania zrobic? Bo chyba nie bylas u gina od transferu cos mi sie zdaje....
Roxii trzymam &&&& za babelka:)) jesli chodzi o seks to do testu napewno nie, a pozniej to nie wiem we wt mam pierwsza wizyte to sie spytam. Bo jak od stymulacji, az do testu mi sie nie chcialo. Tak teraz mi sie chce:))

Powiem Wam, ze chyba ciąża mnie obciąża:)) wyskoczyla mi opryszczka, po zalozeniu wczoraj rzes wyskoczyl mi jeczmien i mam cale bialko przekrwione w oku, ze ledwo widze i teraz cos czuje w piczce, ze mnie swedzi i jak jakas zaraza przyjdzie to nie wiem co zrobie bo jak to przyjdzie to zaraz od tego chory pecherz przyjdzie... ahh...

To teraz napisze Wam moje objawy, o ktorych nie mowilam bo nie chcialam zapeszyc;]
a mianowicie od 1 dpt
- mam wolna kupke, az do teraz (zawsze zatwardzenie) ;]
-cięzkie nogi i to strasznie
-jezdzenie w dole brzucha, takie przelewanie sie, bulgotanie
3-4dpt spiaca strasznie i przestalam myslec. ....

i oczywiscie objawy okresowe, ktore w kazdym cyklu mialam czyli bol piersi. Tylko, ze zawsze przed @ jeszcze sutki mnie bolaly, a teraz sutki nie
i zawsze tydzien przed okresem brzuch mnie strasznie przezynal, takie skurcze, a teraz nic tylko lekkie klucie:))
Wiadomo, ze kazda jest inna. Ale ja zauwazylam ta innosc u siebie, ze jest inaczej niz przed @

sakmi i roxii widze, ze testujecie razem:)) ala dolaczaj do nich szybko:))

Ostatnia edycja:
Palu- :szok:, już pisałam maila do ginia. Jedyne co mogę powiedzieć, że mnie tn ząb w ogóle nie boli bo był leczony kanałowo i jedynie mam dyskomfort w trakcie spożywania posiłków- muszę dodatkowo wykałaczkę obsługiwać. Ja myślałam, że pójdę jak już będę po transferze, za kilka dni zaczynam stymulację, ale poczekam co gin mi powie jak zdecydowanie odradzi to trudno poczekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:,

sylha to jak kanalowo to jest martwy zab wiec chyba juz nic tam nie powinno sie dziac.. nie wiem nie jestem dentysta. ale w sumie najlepiej jakbys sie dentysty spytala o to a nie gina

sylha moja kolezanka przez zeba stracila dzidzie w 3 miesiacu:((( w 3 miesiacu zaczal ja bolec i te bakterie z zeba zabily maluszka
ala dobrze, ze juz po punkcji. Oby wszystkie 4 z Toba zostaly. Liczy sie jakos, a nie ilosc. Mi z 11zdrowych 4szt do piatej doby przetrwaly
joweg nawet jednego powinni zamrozic. Nie wiem co Ty masz za klinike. A z tym okresem idz do lekarza. Moze musisz sobie jakies badania zrobic? Bo chyba nie bylas u gina od transferu cos mi sie zdaje....
Roxii trzymam &&&& za babelka:)) jesli chodzi o seks to do testu napewno nie, a pozniej to nie wiem we wt mam pierwsza wizyte to sie spytam. Bo jak od stymulacji, az do testu mi sie nie chcialo. Tak teraz mi sie chce:))

Powiem Wam, ze chyba ciąża mnie obciąża:)) wyskoczyla mi opryszczka, po zalozeniu wczoraj rzes wyskoczyl mi jeczmien i mam cale bialko przekrwione w oku, ze ledwo widze i teraz cos czuje w piczce, ze mnie swedzi i jak jakas zaraza przyjdzie to nie wiem co zrobie bo jak to przyjdzie to zaraz od tego chory pecherz przyjdzie... ahh...

To teraz napisze Wam moje objawy, o ktorych nie mowilam bo nie chcialam zapeszyc;]
a mianowicie od 1 dpt
- mam wolna kupke, az do teraz (zawsze zatwardzenie) ;]
-cięzkie nogi i to strasznie
-jezdzenie w dole brzucha, takie przelewanie sie, bulgotanie
3-4dpt spiaca strasznie i przestalam myslec. ....

i oczywiscie objawy okresowe, ktore w kazdym cyklu mialam czyli bol piersi. Tylko, ze zawsze przed @ jeszcze sutki mnie bolaly, a teraz sutki nie
i zawsze tydzien przed okresem brzuch mnie strasznie przezynal, takie skurcze, a teraz nic tylko lekkie klucie:))
Wiadomo, ze kazda jest inna. Ale ja zauwazylam ta innosc u siebie, ze jest inaczej niz przed @

sakmi i roxii widze, ze testujecie razem:)) ala dolaczaj do nich szybko:))
takie same objawy mialam pierwsza ciaza oprocz ciezkosci nog.

reklama
ala jak Cię tak mocno boli to bierz środki przeciwbólowe, jeszcze mozesz:tak: ja dwa dni po punkcji byłam na tabsach bo bardzo mnie bolało, takze nie męcz się dziewczyno tylko łyknij sobie jakąś pigułkę;-)
Palu to jednak trochę tych objawów ciązowych miałaś:tak: ja teraz pewnie też będę się doszukiwać:-D moja koleżanka była juz dwa razy w ciąży i mówi ze i za pierwszym jak i za drugim razem juz po tygodniu od zapłodnienia wiedziała ze jest w ciaży:tak: Takie babeczki to mają fajnie, ja to pewnie będę wszystko wyolbrzymiać i specjalnie się doszukiwać objawów:-p

Kurcze dziewczynki ale jestem szczęsliwa że bąbelek jest ze mną, tak się bałam ze tego transferu nie będzie, ze teraz to się podwójnie cieszę:-) Fajna jest taka świadomość że coś tam w brzuszku jest, jakieś życie. Czekałam na ten moment tak bardzo długo i w koncu jest, cudzie trwaj......:-D

Do góry