reklama
Jo.M. boje sie za bardzo ze cos mi spieprza czy cos :/ a neichce potem czegos zalowac , bo boje sie tak bardzo a z nimi to nawet jak cos pojdzie nie tak to nie mozna im udowodnic ze cos zrobili nie tak a wstepnie juz zaplanowalas sobie na kiedy transfer ci wypadnie ? poczekaj na mnie hehehe
Jo.M.
Fanka BB :)
joweg Nie jeszcze nic nie zaplanowałam , bo nie wiem co dalej robić. Zobaczymy po wizycie co powie lekarka. Myślę , że jak coś to najwcześniej transfer w połowie kwietnia , a może i na Ciebie poczekam tyle , że ja nie mam już mrozaczków i wszystko od nowa trzeba zaczynać.
Za 2 tyg wszystko będę wiedziała.
Za 2 tyg wszystko będę wiedziała.
jakie witaminki jakie ziółka? bo ja tez bym chciala.. ale lekarz nic nie mowil...jo.m. w konuc kiedys musi nie ? ja poki co pije ziolka biore witaminki i sie przygotowuje
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
meg - tak, clexane albo fragmin. i jedno i drugie to to samo. fragmin moze ma nieco lepsze igly ale to jedyna roznica leki mozna przyjmowac nawet jak nie ma sie nic z krzepliwoscia albo antycialami wspolnego. poprawiaja krazenie i czesto kobity biora do konca I trymestru
zaden z was ciezki przypadek. w pelni popieram - armia dobra, a jajowody co druga ma schrzanione. ja bym to nazwala standardowy przypadek ivf
zaden z was ciezki przypadek. w pelni popieram - armia dobra, a jajowody co druga ma schrzanione. ja bym to nazwala standardowy przypadek ivf
reklama
Podziel się: