reklama
Hej
Dziś mój 10dpt mrozaka- biel wizira na teście. W poprzednim przypadku 10dpt była już druga, choć jasna kreska, a 11dpt beta niecałe 70.
Czy któraś z Was wie, czy jest różnica pomiędzy transferem zarodka świeżego a mrozaka, jesli chodzi o zagnieżdzanie i całą resztę?
Pozdrawiam i gratuluję pozytywnych wieści wszystkim, którzy się doczekali swojego szczęścia.
Dziś mój 10dpt mrozaka- biel wizira na teście. W poprzednim przypadku 10dpt była już druga, choć jasna kreska, a 11dpt beta niecałe 70.
Czy któraś z Was wie, czy jest różnica pomiędzy transferem zarodka świeżego a mrozaka, jesli chodzi o zagnieżdzanie i całą resztę?
Pozdrawiam i gratuluję pozytywnych wieści wszystkim, którzy się doczekali swojego szczęścia.
Roksii89
Fanka BB :)
Będzie dobrze, ja się z wami stresuje bo wiem, że za 1,5 też mnie to czeka, kurde to musi być straszne uczucie takie czekanie milion myśli yyyy. Napewno będzie dobrze damy radę wszystkieKrew na bete i proga oddana, teraz pare godz męki żeby zobaczyć pewnie porażkę... :-(
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ziolko koniczyna pimponowa liczka!!!!!trzymam bardzo mocno,niech ten dzien bedzie dla was jednym z najwazniejszych w zyciu !!!
[emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
BeataWarszawa
Dziewczyny,trzymam mocno kciuki za bety,serduszka i wszystkie wizyty.
Niech to będzie ten dzień!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Niech to będzie ten dzień!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mawila
Dzisiaj będzie wspaniały dzień! Trzymam mocno kciuki za bety i wizyty!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: