Nataliaa93
Fanka BB :)
Dziewczyny po nieudanym in vitro można od razu w nastepnym cyklu podejść do transferu mrozaczkow czy trzeba miesiąc odczekać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi doktor mówiła ze jeśli by się nie udało to miałabym transfer w następnym cykluDziewczyny po nieudanym in vitro można od razu w nastepnym cyklu podejść do transferu mrozaczkow czy trzeba miesiąc odczekać?
Same dobre nowiny! jeszcze mam.pytanie dr. kazała mi podczas brania leku jeść dużo białka i mówiła o jakiś saszetkach np. dla sportowców czy któraś z was brała takie saszetki? ja chyba postawie na naturalność przerażają mnie takie rzeczy dla sportowców będę Jadła dużo jajek sera i jogurtów! jak to było u was?
Ja mam kawałek do kliniki to nie będę jechać! Mi też Pani dr. mówiła brzuch lub ręką to wolę tą drugą opcje. właśnie wyszłam z apteki kupiłam wszystkie suplementy które nasza dr. napisała wczoraj
Dzisiaj odebrałam wynik bety niestety 1.15 kazał odstawić leki i kontrola przd kolejna miesiączka. Nie wiem czy dzwonić i pytać czy można transfer zrobić w tym cyklu co będzie czy czekac do następnegoMi doktor mówiła ze jeśli by się nie udało to miałabym transfer w następnym cyklu
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 3 transfery pod rząd miesiąc po miesiącu więc jeśli ze zdrowiem wszystko ok to nie powinno być problemu żeby w najbliższym cyklu transferowacDzisiaj odebrałam wynik bety niestety 1.15 kazał odstawić leki i kontrola przd kolejna miesiączka. Nie wiem czy dzwonić i pytać czy można transfer zrobić w tym cyklu co będzie czy czekac do następnego
Jak wygląda przygotowanie do tego transferu? I jak się nie udało to kiedy miałas wizytę po negatywnej becie ?Ja miałam 3 transfery pod rząd miesiąc po miesiącu więc jeśli ze zdrowiem wszystko ok to nie powinno być problemu żeby w najbliższym cyklu transferowac
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom