reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczynki :-)
Kosik - ala fajnie,ze Twoj babelek ma juz ponad 2 cm:-) ,jeszcze troche i bedzie mial 20 cm. Dbaj o siebie i maluszka teraz szczegolnie w te bardzo mrozne dni !!! Odzywiaj sie dobrze, ubieraj cieplo i wiecej odpoczywaj.
Roxii - 13 jajeczek to bardzo ladny wynik !!! :-) Wiem,ze to trudne ale wrzuc na luz, teraz embriolodzy zajma sie Twoimi komorkami . Pij nadal wiecej wody !!!!
Trzymam kciuki na seksik na szkielku.

Zycze wszystkim milego dnia :-)

Roxii - Nic się nie martw wszystko będzie dobrze. Pij dużo wody. 13 to super wynik , oby jak najwięcej zarodeczków było. Daj znać jak będą nowe wieści.

Palu - Wczoraj wieczorem nie miałam czasu tu zerknąć ale byłam na 100% pewna że beta to tylko formalność. Bardzo Ci gratuluję:-)

ROXII będzie ok musi być.

PALU czekam na betkę pewnie koło 600-700 będzie :)

Kurcze ale sypie śnieżek aż nie chce mi się iść go odgarynać a napadało w nocy a buuuu

Powiedzcie mi dziewczynki ile razy podczas stymulki odwiedzałyście doktorka ?????

Ja się zjawię koło 19 dnia brania antyków a dalej to nie wiem ile razy tam muszę być pewnie z 2-3 potem punkcja i transferek.

Mam do kliniki ok 180 km a nie mam autka tz mamy, ale ja nie mam prawka więc zastanawiam się nad zamieszkaniem w tym czasie u krewnych by mieć bliżej do kliniki a nie tak krążyć jak nawiedzona :-D

Zawsze to komfort po punkcji czy transferku bo nie wiem, czy mój akurat nie będzie musiał wyjechać w trasę w tym czasie... :eek:

Pozdrawiam w ten zimny i śnieżny dzień... czuć zimę na całego :laugh2:

Dwie poziomki- my to prawie na tym samym wózku jedziemy, tyle, że ja mam krótki i czekam na małpiszona:-D, Ja dostanę to na 1 zastrzyk w 3dc jadę do kliniki (najpierw jeszcze mam dzwonić), potem w 5 dc USG. Potem coś mi gadał o kontroli estadiolu....nie pamiętam, ale troszku będzie trzeba jeździć, ja mam ten plus, że mam zaledwie 15km.
A zima przywaliła na maxa, ja miałam 0 7,30 -19:szok:, ale śniega to tak po kątach na postraszenie mamy

Carolineee nie bralam hcg. pisalam mialam na cyklu bezowu. napisalam tylko do niego esa jak beta, a ten tylko napisal gratulacje i widzimy sie jak mi sie tablety skoncza
DSC_0171.jpg
joweg mnie tez od wczoraj boli glowa, cala noc i az do dzisiaj|:*(( oby to nie spadek hormonow bo zawsze dzien przed malpa mnie tak boli:|((((((((((((((((((((
a jak spadnie beta:((

pytanie do zafasolkowanych... bolala was glowa??

Roxii ja po punkcji i hiperce nie czekalam ani jednego cyklu

zalaczam test.. moze beta nie spada bo jest coraz ciemniejsza kreska

Ostatnia edycja:
dwie poziomki-mysle,ze tak 3 razy podczas stymulacji bedziesz u lekarza.faktycznie lepiej si eu kogos zatrzymac.ja mialam do bialegostoku 350 i dojazd nie wchodzil w gre.mieszkalam na stancji kilka dni ale po transferze od razu pojechalam do domu.niechcialam zostawac.

palu-bol glowy to moja zmora od poczatku ciazy-to hormony szaleja.jak leki odstawilam to mi troche przeszlo ale jednak miewam bole.wczesniej mialam takie ,ze bylam wykonczona z zycia-nawet swiat nie mialam,bo lezalam i nigdzie nie moglam wyjsc.

reklama
Dzieki dziewczyny za odpowiedź.

To zrobię sobie odwiedziny u rodziny na te 2 tyg.

SYLHA u ciebie pójdzie szybko ja mam wizytę 17 lutego i albo czekam na @ i tak jak ty od 3 dc zastrzyki, albo nie będę czekać na @ tylko od razu zastrzyki więc do 10 marca już powinnam być po transferze.

Tez mam krótki protokół, ale z wyciszaniem antykami jeden cykl więc jestem do tyłu o miesiąc

PALU no to grejt jak test coraz wyraźniejszy to rośnie ci ta betka rośnie i tak powinno być :tak:

Jak miałaś na cyklu bez owulki to czym się martwisz ciąża na bank i bardzo fajnie możesz rozsyłać fluidki ciążowe

Do góry