reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny! Bardzo się cieszę, bo jak do tej pory przyrosty są spoko: 542% (3-dniowy), 125% i 136%.;)
Dziś chciałam sobie kupić test ciążowy i z tego wszystkiego kupiłam paczkę testów owulacyjnych:eek:

Asiex super! :) pewnie cudowne uczucie zobaczyć taki wynik.

Ja za pół godziny robię sobie zastrzyk z pregnylu trochę się boje łamania tych buteleczek ;(

Jak to jest z tymi zarodkami tzn ich liczbą, od czego to tak naprawdę zależy? My mamy plemniki z biopsji więc pewnie będą słabsze? Czy ktoś ma/miał podobną sytuację?

Asiex super! :) pewnie cudowne uczucie zobaczyć taki wynik.

Ja za pół godziny robię sobie zastrzyk z pregnylu trochę się boje łamania tych buteleczek ;(

Jak to jest z tymi zarodkami tzn ich liczbą, od czego to tak naprawdę zależy? My mamy plemniki z biopsji więc pewnie będą słabsze? Czy ktoś ma/miał podobną sytuację?

Uczucie mega. Ale jeszcze wszystko może się wydarzyć więc staram się być spokojna.
Przed chwilą poinformowałam szefa i jestem bardzo miło zaskoczona, bo mi pogratulował, powiedział, że mam o siebie dbać i niczym się nie martwić:)

Ja brałam menopur w takiej buteleczce i zawsze mąż ją otwierał, bo sie bałam.
Nie wiem jak jest z plemnikami z biopsji, ale nie jestem przekonana czy są gorsze, może zapytaj lekarza jak to wygląda.

A jak to jest ze zwolnieniem z kliniki? Jest na nim napisana nazwa itd? Ja leczę się w Invicta Gdańsk. Nie chce za bardzo żeby wszyscy w pracy wiedzieli...

reklama
Do góry