reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi o paznokciach nic nie mówili(ale jedna hybrydę zdjęłam [emoji6]), ale bez jedzenia,picia,gumy min 6 godzin,bedzie dobrze, a ile Ci stwierdził komórek na usg?

I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony
Paznokcie nie mogą byc pomalowane podczas operacji, miałam 3 laparoskopie i przed żadna nie mogłam miec umalowanych paznokci a przed punkcją nic nie mówili, moze dlatego ze to krotki zabieg.
Nie mozna nic jesc kilka godz przed punkcją poza tym żadnych wytycznych.
U mnie poszło szybko. Trwało to kilkanaście minut, kilka godz pozniej do domu i wypoczynek.
Punkcja to naprawde nic strasznego w porównaniami do czekania na informacje o komórkach, ile sie zapłodnilo a po transferze dwa tyg na wynik...to jest rzeźnia :):):)

reklama
Jesli jego nasienie tak musi byc jednak sa u mnie w klinice i takie ze nasienie daja dzuen przed lub pare godzin wczesniej bowiem partner nie moze dosc........
Co klinika to tez inaczej,u mnie bez skarpetek;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie raz tak bylo. Maz w Afryce a ja sama na punkcji. Taksowkarz mnie zawiozl do domu. Podpisalam papier, ze ide sama na wlasna odpowiedzialnosc. No i tez nic strasznego mi sie nie stalo.

No u mnie raz tak bylo. Maz w Afryce a ja sama na punkcji. Taksowkarz mnie zawiozl do domu. Podpisalam papier, ze ide sama na wlasna odpowiedzialnosc. No i tez nic strasznego mi sie nie stalo.

Tak dlatego pisze ze nue zawsze maz moze byc z nami na punkcji jednak starajmy sie go wziasc bo Ja np nie wyobrazam sobie tegi dnia bez meza ....i wiem ze dla kazdej z nas ten dzuen jest inny nowym etapem zycia dzuen niespodzianka ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry