reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
.... wlasnie wrucilam z kliniki, lekarz nie zadowolony .... 8-my dzien stymulacji-jeden pecherzyk 15,5mm, jeden 11,5, jeden 10... 8...7 a reszta to drobnica, w czwartek nasempne USG i w sobote punkcja .... mowi ze za male i malo.... :(((( ryczec mi sie chce....

Palu ja pierdziu! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę :-):-):-) kurka aż normalnie się poryczałam ze szcęścia:-D szybko wyszedł Ci ten tescior!!!! Ale superrrrrr:-)

ej to ta kreska to ciaza tak ? bo juz nie czaje u mnie zawsze jedna to kontrolna i musza byc dwie :D chyba ze takie testy kupuej :d

ala_36- masz jeszcze stymualcje tzn bierzesz zastrzyki ? powiem ci ze ja maialm tez po 15-13 mm pecherzyki i pobrali mi 9 jajek z tego 5 sie zaplodniolo , nie martw sie jezscze podrosna , gleboko w to wierze :)

taki to mi nigdy ciemny z porannego moczu nie wyszedl w poprzednich cyklach. Zawsze cien cienia:)
Myslicie, ze powinnam skoczyc na bete?
joweg otworz sobie i powieksz zdjecie... i zobaczysz druga rozowa

PALU i ja widzę cień cienia, ale widzę, a znam kilka cień cieni już na świecie :-D

ZAFASOLKOWAŁAŚ NAM I BRAWO

ALA kurcze nie ma co płakać jeszcze urosną z tego co wiem stymulacja trwa 8-14 dni więc mają czas

U mnie będzie radość jak 2 jajeczka będą się nadawały do zapłodnienia i się zapłodnią, bo więcej nie wydoje nawet na stymulce :wściekła/y: a ty ich tam masz i masz ja to dopiero będę beczeć

Ala nie załamuj się, ja na poczatku tez ciagle miałam małe te pęcherzyki i ciąglę mi mówili jeszcze proszę brać zastrzyki, tez byłam zła i bała się że nie urosną.Dopiero po 11 dnich stymulacji pojawiły się duze pęcherzyki po 18-22 mm i tez było ich tylko kilka reszta to małe. To było w poniedziałek, dostałam wtedy jeszcze jeden zastrzyk czyli 12 i dopiero jutro punkcja więc mam nadzieję ze jeszcze trochę podrosły. Takze nie pezrjmój się tak bo 8 dni stymulacji to nie jest dużo i napewno Twoje pęcherzyki jeszcze podrosną, głowa do góry!!!!:tak:
Palu faktycznie na zdjęciu widać drugą kreseczkę:-D

poziomka bo to zdjecie malo wyrazne... Cien cienia to jest jak pod swiatlem ledwo kreche widzisz:))
a poza tym zdjecie slabej jakosci bo telem robilam na szybko. Licze na to, ze rano bedzie ciemniejsza

reklama
Do góry