reklama
.... wlasnie wrucilam z kliniki, lekarz nie zadowolony .... 8-my dzien stymulacji-jeden pecherzyk 15,5mm, jeden 11,5, jeden 10... 8...7 a reszta to drobnica, w czwartek nasempne USG i w sobote punkcja .... mowi ze za male i malo.... ((( ryczec mi sie chce....
ej to ta kreska to ciaza tak ? bo juz nie czaje u mnie zawsze jedna to kontrolna i musza byc dwie chyba ze takie testy kupuej :d
ala_36- masz jeszcze stymualcje tzn bierzesz zastrzyki ? powiem ci ze ja maialm tez po 15-13 mm pecherzyki i pobrali mi 9 jajek z tego 5 sie zaplodniolo , nie martw sie jezscze podrosna , gleboko w to wierze
ala_36- masz jeszcze stymualcje tzn bierzesz zastrzyki ? powiem ci ze ja maialm tez po 15-13 mm pecherzyki i pobrali mi 9 jajek z tego 5 sie zaplodniolo , nie martw sie jezscze podrosna , gleboko w to wierze
dwie_poziomki
Aktywna w BB
PALU i ja widzę cień cienia, ale widzę, a znam kilka cień cieni już na świecie
ZAFASOLKOWAŁAŚ NAM I BRAWO
ALA kurcze nie ma co płakać jeszcze urosną z tego co wiem stymulacja trwa 8-14 dni więc mają czas
U mnie będzie radość jak 2 jajeczka będą się nadawały do zapłodnienia i się zapłodnią, bo więcej nie wydoje nawet na stymulce a ty ich tam masz i masz ja to dopiero będę beczeć
ZAFASOLKOWAŁAŚ NAM I BRAWO
ALA kurcze nie ma co płakać jeszcze urosną z tego co wiem stymulacja trwa 8-14 dni więc mają czas
U mnie będzie radość jak 2 jajeczka będą się nadawały do zapłodnienia i się zapłodnią, bo więcej nie wydoje nawet na stymulce a ty ich tam masz i masz ja to dopiero będę beczeć
Ala nie załamuj się, ja na poczatku tez ciagle miałam małe te pęcherzyki i ciąglę mi mówili jeszcze proszę brać zastrzyki, tez byłam zła i bała się że nie urosną.Dopiero po 11 dnich stymulacji pojawiły się duze pęcherzyki po 18-22 mm i tez było ich tylko kilka reszta to małe. To było w poniedziałek, dostałam wtedy jeszcze jeden zastrzyk czyli 12 i dopiero jutro punkcja więc mam nadzieję ze jeszcze trochę podrosły. Takze nie pezrjmój się tak bo 8 dni stymulacji to nie jest dużo i napewno Twoje pęcherzyki jeszcze podrosną, głowa do góry!!!!
Palu faktycznie na zdjęciu widać drugą kreseczkę
Palu faktycznie na zdjęciu widać drugą kreseczkę
reklama
Podziel się: