reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Palu wytrwałości na te kilka najbliższych dni... ja pewnie tez kupię sikańców na zapas i będę robiła codziennie jeden od 10-14 dpt do 1 usg tak dla pewności czy oby mi na oczka nie padło hehe

Roxii no to odliczamy godziny do twojej punkcji i do transferu GRATKI oby teraz już poszło z górki.

Wiolka5 witaj i gratulacje zafasolkowania opowiedz nam jak zaciążyłaś :)

Ja dopiero co wysłałam mojego po wyniki prolaktynki i zobaczymy co tam się kryje i zaraz tel do doktorka i zobaczymy co powie. Pewnie Bromek w ruch jeszcze przez te kilkanaście dni zażywania antywłamaniówek ...

reklama
O jak milo dziewczyny mnie przyjelyscie!Dzieki Kochane jestescie !
alaT-spodziewam sie blizniakow!zaszlam w ciaze dzieki in vitro!podchodzilismy 1 raz.zadne mrozaczki nam nie zostaly a ja mialam podane 2 bobasy i 2 zostaly!
Roxii-to sie dzieje-ja tez nie moglam w to wszystko uwierzyc!a to sie dzieje do tej pory!zycze Wam takiego samego szczescia!
joweg-widze,ze podjelas decyzje-trzymaj sie jej twardo!jak dobrze pojdzie to ja bede rodzic w lipcu!mam nadzieje,ze czas szybko minie ,bo na razie sie wlecze okropnie!

dwie_poziomki dzięki:-) Trzymam kciuki za Twoje wyniki, daj znac co i jak:tak:
Wiolka gratulacje!!! super że za pierwszym razem sie udało, dajesz nadzieję!!!:-) Życzę spokojnej ciaży i zdrowych maluszków:-)

Wiolka :-D szczęściara z ciebie za 1 razem i to bliźniaki może jeszcze parka do pełni szczęścia tego się dowiemy niebawem :tak:

Nam się wlecz czekanie na in vitro, testowanie a tobie przyjemnie się wlecze do porodu jeszcze parę tygodni i poczujesz kopniaczki :happy:

Palu - wiesz co, jak sycki bolą po progesteronie to też jakiś objaw. Po ostatniej nieudanej próbie zauważyłam że w pewnym momencie chyba około 6 dpt przestawały mnie boleć. Coś tam czułam, że są nabrzmiałe itd, ale nie takie niedotykalskie. Różnica była zasadnicza. Wtedy niezatrybiłam, dopiero po fakcie skumałam bo jak poroniłam to też najpierw wogóle przestały bolec mnie piersi. Teraz to ja sie strasznie obserwowałam i generalnie oprócz piersi to nic nie czułam. Zrobiłam sikańca w 9dpt i dupa:( a w 10 przyszła @ i też bardziej obfita niż zwykle ( jak to któraś z dziewczyn pisała ) Jutro wizyta:)

Roxi to coraz blizej do punkcji:) panicznie sie balam narkozy ale w sumie nie ma czegoi bylo OK. Takze gdyby nie hiperka to bym potraktowala ten caly proces jako wizyte u dentysty:))
dwie_poziomki to fajnie Ci pro spadla. Mi tez tak ladnie spadla z 29 tylko ja bralam dexatine raz w tyg. Tylko np przy pco jest to krotkotrwale. Przestaniesz brac i znow Ci urosnie. W kazdym badz razie ja tak mam.
Wiolka gratulacje blizniakow:) a jaki byl u Was problem?

Przeczytajcie sobie co maria czubaszek zrobila;/
PUDELEK - Czubaszek: "Dwa razy usunęłam ciążę! BOŻE, JAK TO CUDOWNIE"

Ostatnia edycja:
reklama
palu by tak nie bolało dopóki nie było by w Polsce tyle kobiet co się tak mocno starają
szkoda że nie ma tak że po równo dla każdego:-(

... no ale takie stwierdzenie że w 7 czy 8 miesiącu bym się pod pociąg rzuciła ... straszne

Do góry