reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
sakmi1-wiem co czuejsz jak @ nadchodzi 10 dni po trnaferze mialam to samo niestety :/ w poniedzialek zrobilam test 9 dnia po i nic :/ a 10 dnia po dostalam okres jak nigdy wczesnije :/ mocny i kurcze 8 dnii a normalnie mam max3 dni :(

aisha_23- to moze razem podejdziemy do crio co? ja podjelam decyzje , lipiec i koniec niema juz zadnego przekladania !!!! tez sie boje najbardziej co bezdie jak sie ni uda , wiesz co ale jak juz raz ci sie udalo to wydaje mi sie ze organizm juuz wie o co chodzi wiec napewno sie uda, musi !!!!!

wiolka5- witamy!!!!!

dopiero 6dpt..... juz mam ochote zrobic test:)) sprobuje wytrwac do pt do bety i w pt tez zrobie sikanca.. mam ich chyba z 15szt. Kiedys trzeba na nie nasikac;]
fajnie by bylo jakby byly okresolne jakies objawy czy sie jest czy sie nie jest zafasolkowanym, a tak to oszalec mozna:))
a tak to mam objawy tylko od progesteronu:)) hehe bolace ostro piersi, czasem cos zakluje w brzuchu, a tempki nie mierze, a pewnie tez wysoka;] i siusianie:) moze brak objawow to tez objaw;ppp senna to jestem cale zycie takze na to tez nie patrze:rofl2: calm down chill out hehe
dobra biore sie do roboty:) tylko szkoda, ze mam prace przy kompie bo caly czas korci czlowieka;]
wiolka naciskasz u gory po prawej str USTAWIENIA pozniej po lewej edytuj sygnature i tam dajesz sobie opis i wklejasz suwaczki

Ostatnia edycja:
paula_nr1-ty waratko , tez tak mialam pelno sikancow , i juz nie moglam sie doczekac!!!! nastepnym razem zero sikancow i czekam do betki :)

ja tak zbieram te sikance od kiedy zaczelam sie starac i jeszcze mam chyba ze 20 testow owu;] i przez ten czas czyli ponad 2 lata moze ze 4 sikance zrobilam.. bo zawsze sobie mowilam, a poczekam jeszcze jeden dzien i @ jak zwykle mnie zaskoczyla:)) takze dlatego mam ich troche. Kilka lepszych po ponad 10zl a wiekszosc te po 1zl z allegro;]
oo...!! mam jeszcze ten niby mikroskop w szmince do sprawdzania ze sliny czy ma sie owu:))))
ahhh..

Czesc Dziewczynki :-)
wiolka5- Witaj na forum !!! Widze,ze spodziewasz sie maluszka lub maluszkow :-):-) Moje gratulacje !!!!!!:-):-)
Napisz prosze czy zaszlas w ciaze naturalnie ,przy pomocy in vitro........jesli tak to za ktorym razem.

palu _nr1, bunka33- trzymam kciuki za wysoka bete :-):-). Starajcie sie wiecej odpoczywac i nie stresowac !!!!
kosik- Co slychac u Ciebie ?? Kiedy wybierasz sie na ponowne USG ?? Czy juz zaczynasz odczuwac dolegliwosci ciazowe o ktorych prawie kazda na forum marzy :-D:blink:
Roxii- jak sie czujesz po punkcji ??? Ile komorek pobrali ???
joweg- masz racje co do planow zwiazanch z crio latem,a nie w styczniu, Twoj organizm sie dobrze zregeneruje i nie bedziesz miec problemow w pracy !!!! Zapytaj koniecznie lekarza czy nie wybiera sie w tym okresie na urlop !!!!!, bo ja przez to mialam wielki problem:-:)-:)-:)-( !!!!
sylha- kiedy zaczynasz stymulacje ???? Odzywiaj sie moze przez ten czas lepiej -przygotuj piekny,zdrowy "domek" dla kruszynki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!
Wiola witaj na forum:-)
Niedawno wróciłam ze szpitala i w koncu zapadła decyzja koniec zastrzyków!!!!!:-):-):-) Dziś wzięłam ostatnie dwa Gonal i Suprecur, a wieczorem o 22 mam wziąć Ovitrelle i koniec!!!:-D A w środę punkcja:-) Jejku, dziewczyny normalnie kamień spadł mi z serca jak usłyszałam ze w środę punkcja juz myślałam że znów coś się pochrzani i mi przełożą:-p Z tego co naliczyłam to mam 6 pęcherzyków o rozmiarach 18-22 mm reszta jest mniejsza ale ogólnie jest ich sporo chyba ponad 20 to nie za duzo??? gdzieś czytałam ze tak ok 15 to jest dobrze bo powyżej to juz hiperka:baffled: Ale lekarze nic nie mówili...
Ale się cieszę, niemogę uwierzyć ze już się dzieje:-D

Palu bądź dzielna, wiem ze czas się dłuży niemiłosiernie i jest ochota żeby zrobić sikańca, ale bądź wytrwała i poczekaj do piątku, będzie dobrze trzymam kciuki!!!!:-)
AlaT dziś miałam tylko wizytę punkcja w środę:tak:

Do góry