Chętnie, wysyłam masę ciążowych wirusków[emoji122][emoji16] ha mówiłam !!! Co wygrałam?moze mnie zarazisz teraz? [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Jestem zła sama na siebie!!! Jak w takiej renomowanej klinice mogą takich niedopatrzenie się dopuszczać!? Dopiero wczoraj doszłam do wniosku, że oni tam na kasę patrzą a nie na ilość udanych in vitro...jejka noooo nie mogę sobie wybaczyć..
A w takiej sytuacji możesz sie ubiegać o jakiś zwrot pieniędzy chociaż? Czy nie ma konkretnych wytycznych co do poziomu tsh i transferu?
kreatola
Dzięki za wsparcie.
Czwartek będzie dniem mojego wyroku
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry! Skąd takie negatywne podejście? Kochana, musisz myśleć pozytywnie!
Dla siebie i dla Kropeczka!
Trzymaj się, tulę mocno.
zojkazojka
No co ty!!!!! Powiedział mi że takie tsh wg. Norm nie miało przyczyny, !!A w takiej sytuacji możesz sie ubiegać o jakiś zwrot pieniędzy chociaż? Czy nie ma konkretnych wytycznych co do poziomu tsh i transferu?
Pixie_Dixie
No co ty!!!!! Powiedział mi że takie tsh wg. Norm nie miało przyczyny, !!
Ja to sobie czasami myśle,ze lekarze tez powinni czytać te nasze fora,bo by duzo sie dowiedzieli....
zojkazojka
Dokładnie!!!! Powinni. Jeszcze imiennie powinniśmy pisać o co niektórych, może wtedy zastanowili by się , że kasę, czas , serce i nerwy , emcje które my w to angażijemy są dla nas wszystkim!!! A nie kolejną zapłaconą fakturą za usługę!!! Sorki, ale doprowadziło mnie takie podejście do szału.Ja to sobie czasami myśle,ze lekarze tez powinni czytać te nasze fora,bo by duzo sie dowiedzieli....
Chocolateri
Gratulacje !! [emoji253][emoji173][emoji253][emoji16]No to załapałam się na trzycyfrowy, HCG 102, progesteron 60
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
malutkikaczorek
A gdzie byłaś wcześniej,w której klinice?Jestem zła sama na siebie!!! Jak w takiej renomowanej klinice mogą takich niedopatrzenie się dopuszczać!? Dopiero wczoraj doszłam do wniosku, że oni tam na kasę patrzą a nie na ilość udanych in vitro...jejka noooo nie mogę sobie wybaczyć..
Ropuszka666
Coś w tym jest co piszesz Ja do pierwszej kliniki trafiłam w swoim mieście w Szczecinie do dr. K .o którym było głośno po aferze w Policach ... po jednej wizycie za którą zapłaciłam 450 zł wiedziałam że tu to tylko kasa się liczy . Kiedyś przez przypadek zobaczyłam dr. Mrugacza w tv i odrazu wiedziałam że to lekarz z powołania i się nie myliłam jeździłam ponad 700km do Białegostoku i od punkcji po transfer wszystko w małej przytulnej klinice . Niestety to są bardzo duze pieniądze ale dla nas gdy pragniemy dziecka zapłacimy każdy grosz...a oni dobrze o tym wiedzą.No co ty!!!!! Powiedział mi że takie tsh wg. Norm nie miało przyczyny, !!
reklama
zojkazojka
Kielce, gameta....A gdzie byłaś wcześniej,w której klinice?
Podziel się: