reklama
rybka14
Fanka BB :)
Dokładnie właśnie zaczęłam pisać to samo juz nie musze także dziewczynki pyłek w ruch i mężusiom tez podajemyZnalazlam...
Pyłek wykazuje działanie zapobiegające poronieniom. Sprzyja też neurochormonalnej regulacji procesów płciowych zarówno u mężczyzn jak i u kobiet, przyczyniając się tym samym do podniesienia płodności. Jest też niezwykle cennym źródłem naturalnych składników odżywczych, dlatego jest produktem szczególnie polecanym w okresie ciazy.
BeataWarszawa
Ja jestem u dr Obuchowskiej i się udałoMnie prowadziła dr Zygler. Bardzo miła i profesjonalna. Odpowiada na wszystkie pytania. Zamora też jest świetnym lekarzem. Oprócz tego Staroslawska i Taszycka.
Nie polecam Langner, Lukasiewicz i Czerwińskiego.
Reszty nie kojarzy wiec się nie wypowiem.
Fajna babka. Tez słyszałam, że Zamora ok ale ciężko się do niego dostać ponoć.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
iga2421
Ja jestem u dr Obuchowskiej i się udało
Fajna babka. Tez słyszałam, że Zamora ok ale ciężko się do niego dostać ponoć.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A miła jest ta Obuchowska? Bo słyszałam że trzeba na jej humor trafić? Mam teraz wizytę u niej bo moja na urlopie jest.
NeSSi
Moderatorka
Takie opinie wyczytałam na gazecie ... szukałam informacji kiedyś odnośnie badania nasieniaPierwsze słyszę o czymś takim jak zaniżanie parametrów nasienia!
Dziewczyny po niepowodzeniach w innych klinikach przenoszą się tam im sie udaje.
Są świetni w tym co robią. Mają bardzo dobre laboratorium i embriologow. Poczytaj opinie i poatrz na rankingi.
Mi udało się tam przy pierwszym podejściu a potem od razu crio.
iga2421
Takie opinie wyczytałam na gazecie ... szukałam informacji kiedyś odnośnie badania nasienia
To w to nie wierz. Ja z całego serca polecam Novum. Dowodem na to są moje dzieci. Jedno 1,5 roku biega koło mnie a drugie pod sercem.
Ewunka
To jest ten propolis. ? Czy jeszcze coś innego. ?Dokładnie właśnie zaczęłam pisać to samo juz nie musze także dziewczynki pyłek w ruch i mężusiom tez podajemy
Margaretka35
Aktywna w BB
Aniu nie mialas badan kariotypow przed podejsciem do ifv? Jesli dobrze zapamietalam chyba nie mieszkasz w Polsce? Ja mieszkam w NL i tutaj tez nie robi sie tych badan, ale powiedzialam ze nie podejde do ifv bez wyniku tego badania i zrobili nam od reki. Trzymaj sie cieplutko..Nie wiem dokładnie co biorą pod uwage wyliczając prawdopodobieństwo. Na pewno pomiary z usg,wiek matki, beta HCG i jakies białko z krwi ... Dziecko jest małe, przeziernosc jednak nie jest tragicznie duża, kość nosowa widoczna ... Tez nie rozumiem skąd az tak tragiczny wynik . Czytałam gdzies , ze leki moga troche zaburzać wynik, ze waga matki jest brana pod uwage, mam nadwagę , ale nie wazę 100kg... To jest rachunek prawdopodobieństwa i przewaznie sie jednak sprawdza. [emoji27]
Milagros, czy zeby zrobić diagnostykę preimplantacyjna , musze mieć wskazania ? Jesli diagnoza sie potwierdzi to chyba większych wskazań nie trzeba prawda ? Najpierw sami zrobimy kariotypy. Co jeszcze zrobić zeby jak najbardziej uchronić sie przed taka syt w przyszłości ?
Głowa mi pęknie, nie wytrzyma tej gonitwy myśli ... serce tez ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
rybka14
To jeszcze coś innego tez dobrze działa ale pyłek lepszy pyłek czasami piszą tez ze odnuzny to są takie kuleczki wiosenny jest w odcieniach żółtego a jesienny w odcieniach jesieni jak wejdziesz na allegro to pierwszy pierwszy dużą ilością sprzedaży ten jest ok i wysyłają tez za granicęTo jest ten propolis. ? Czy jeszcze coś innego. ?
reklama
Podziel się: