reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znalazlam...
Pyłek wykazuje działanie zapobiegające poronieniom. Sprzyja też neurochormonalnej regulacji procesów płciowych zarówno u mężczyzn jak i u kobiet, przyczyniając się tym samym do podniesienia płodności. Jest też niezwykle cennym źródłem naturalnych składników odżywczych, dlatego jest produktem szczególnie polecanym w okresie ciazy.
Dokładnie właśnie zaczęłam pisać to samo :) juz nie musze :) także dziewczynki pyłek w ruch i mężusiom tez podajemy ;)

Mnie prowadziła dr Zygler. Bardzo miła i profesjonalna. Odpowiada na wszystkie pytania. Zamora też jest świetnym lekarzem. Oprócz tego Staroslawska i Taszycka.
Nie polecam Langner, Lukasiewicz i Czerwińskiego.
Reszty nie kojarzy wiec się nie wypowiem.
Ja jestem u dr Obuchowskiej i się udało :)
Fajna babka. Tez słyszałam, że Zamora ok ale ciężko się do niego dostać ponoć.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsze słyszę o czymś takim jak zaniżanie parametrów nasienia!
Dziewczyny po niepowodzeniach w innych klinikach przenoszą się tam im sie udaje.
Są świetni w tym co robią. Mają bardzo dobre laboratorium i embriologow. Poczytaj opinie i poatrz na rankingi.
Mi udało się tam przy pierwszym podejściu a potem od razu crio.
Takie opinie wyczytałam na gazecie ... szukałam informacji kiedyś odnośnie badania nasienia :)

Nie wiem dokładnie co biorą pod uwage wyliczając prawdopodobieństwo. Na pewno pomiary z usg,wiek matki, beta HCG i jakies białko z krwi ... Dziecko jest małe, przeziernosc jednak nie jest tragicznie duża, kość nosowa widoczna ... Tez nie rozumiem skąd az tak tragiczny wynik . Czytałam gdzies , ze leki moga troche zaburzać wynik, ze waga matki jest brana pod uwage, mam nadwagę , ale nie wazę 100kg... To jest rachunek prawdopodobieństwa i przewaznie sie jednak sprawdza. [emoji27]

Milagros, czy zeby zrobić diagnostykę preimplantacyjna , musze mieć wskazania ? Jesli diagnoza sie potwierdzi to chyba większych wskazań nie trzeba prawda ? Najpierw sami zrobimy kariotypy. Co jeszcze zrobić zeby jak najbardziej uchronić sie przed taka syt w przyszłości ?

Głowa mi pęknie, nie wytrzyma tej gonitwy myśli ... serce tez ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu nie mialas badan kariotypow przed podejsciem do ifv? Jesli dobrze zapamietalam chyba nie mieszkasz w Polsce? Ja mieszkam w NL i tutaj tez nie robi sie tych badan, ale powiedzialam ze nie podejde do ifv bez wyniku tego badania i zrobili nam od reki. Trzymaj sie cieplutko..

To jest ten propolis. ? Czy jeszcze coś innego. ?
To jeszcze coś innego tez dobrze działa ale pyłek lepszy pyłek czasami piszą tez ze odnuzny to są takie kuleczki wiosenny jest w odcieniach żółtego a jesienny w odcieniach jesieni jak wejdziesz na allegro to pierwszy pierwszy dużą ilością sprzedaży ten jest ok i wysyłają tez za granicę

reklama
Do góry