reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) Właśnie słuchałam i ogladalam materiał na temat pyłku kwiatowego i zalecają zalecają go lekarze również w niepłodności kobiecej jak i męskiej działa na komórki i plemniki zalecają 2 tyg jedna łyżeczkę zalać przegotowaną woda ale taka o temp ok 36 stopni wieczorem a rano wypić na czczo po 2tyg tak samo tylko zamiast łyżeczki sypać łyżkę i tak 2 miesiące no nie wiem ale ponoć badali to i oprócz tego działa na wiele innych dolegliwości łącznie z depresja i antynowotworowo itd

Dzień dobry dziewczyny :) Właśnie słuchałam i ogladalam materiał na temat pyłku kwiatowego i zalecają zalecają go lekarze również w niepłodności kobiecej jak i męskiej działa na komórki i plemniki zalecają 2 tyg jedna łyżeczkę zalać przegotowaną woda ale taka o temp ok 36 stopni wieczorem a rano wypić na czczo po 2tyg tak samo tylko zamiast łyżeczki sypać łyżkę i tak 2 miesiące no nie wiem ale ponoć badali to i oprócz tego działa na wiele innych dolegliwości łącznie z depresja i antynowotworowo itd
Tez o tym sluchalam...ale nie wylapalam czy w ciazy tez mozna?

Powiem wam że już sobie zamówiłam dla siebie i mezusia bo jego co chwile łapie jakaś infekcja a ja też mogę go spożywać ma też dużo Wit i mikro i makro elementów no i dużo białka tego najlepszego

Dzięki dziewczyny,orzechy kupione.Mam nadzieje,ze to cos pomoże ale wszystko okaże sie dopiero po pobraniu naszych kom rozrodczych

Nie marudz. Najpierw sprawdz endo, potem planuj transfer. Ja juz 2 transfery takie mialam, ze wszystko zaplanowane a tu endo do dupy.

Kuedys mualam podane w 19 i 22dc.

Roznie to bywa. W sztucznym cyklu mozna endo pasc tak dlugo az rosnie a nie spada...mozna miec transfer w 30dc, 40dc....

Cierpliwosc, niestety. U mnie tez na wyczerpaniu. Dopiero 4dc.

Mi tez sie tak ciągnie ,ze chciałabym zasnąć i obudzić sie za miesiąc [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczynasz od małej łyżeczki i sprawdzasz czy cie nie uczuli bo to tak jak z miodem nie wyczytałam w moich mądrych książkach żeby był zabroniony można dawać spokojnie taka kuracje dzieciom od 3 lat ale wcześniej jak dasz w mniejszej ilości mlodszemu w czasie infekcji to nic nie będzie w większych ilościach nie polecają bo ma hormon wzrostu a swoją drogą jestem dietetykiem i zapomniałam o takim prostym specyfiku naturalnym no i jest to tzw biała wiagra dla kobiet i mężczyzn

Znalazlam...
Pyłek wykazuje działanie zapobiegające poronieniom. Sprzyja też neurochormonalnej regulacji procesów płciowych zarówno u mężczyzn jak i u kobiet, przyczyniając się tym samym do podniesienia płodności. Jest też niezwykle cennym źródłem naturalnych składników odżywczych, dlatego jest produktem szczególnie polecanym w okresie ciazy.

Trzymamy mocno kciuki za bete na wysokosci i jej piekne przyrosty,za udany oraz dobre wiadomosci na wizytach
Niech to bedzie tydzien pelen "pozytywnych" wysokich betowań ❤❤
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Listopad mamy to kobietki to bedzie nasza jesien niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) niech to dalej trwa :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Październik
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

Listopad

4:scarlet86 -betowanie 1
4:jaskolcia -wizyta przed crio
4:Margaretka35 - wizyta w trakcie stymulacji
4:Koniczynka82 -wizyta w nowej klinice
4:inka26- betowanie 2

5:s.łódż -betowanie 1
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:zojkazojka - wizyta w klinice
7:zyrafka - betowanie 1
7:Rustynka -betowanie 1
8:Ewunka -wizyta z wynikami w klinice
8: malutkikaczorek - badanie poziomu progesteronu
9:Małgos86 - wizyta w klinice nowy plan dzialania
10:butterfly -wizyta u gin prowadzacego ciążę
11:kreatola -wizyta serduszkowa w klinice ❤❤
12:Agamiz - betowanie 1
14:ema51- wizyta w klinice
14:sunrisea - transfer
14: Liczka -wizyta w klinice rozpoczynajaca stymulacje
14:mokate66 - betowanie 1
14:BeataWarszawa - usg serduszkowe❤❤
15:malutkikaczorek- betowanie
16:kreatola - wizyta u gin prowadzacej ciążę
17:Olusja1987 - termin cc witamy na swiecie upragnionego synka
18:Mawila -criotransfer
20:husan -wizyta u gin prowadzacego ciążę
23:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę + KTG
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
7:ema51 - badania prenatalne
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka
23:Ewunka -wizyta w drugiej klinice
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisoac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤[/QUOTE]

reklama
Kochane wklejam kalendarz ostatni raz zeby latwiej bylo ktorejs z was go przejac. Wystarczy wcisnac cytuj i zachowa sie on przy okienku wiecej opcji... ktore jest pod polem w ktorym piszemy tekst. Wystarczy nacisnac na ten kwadracik i zacytowac kalendarz zmieniajac dni i gorny wpis

Ostatnia edycja:
Do góry