Margaretka35
Aktywna w BB
Wiem,wiem tylko nie wiem czym ta glowe zajac Ale stresa mam giganta!Ha! A to dopiero początek czekania
Dasz radę. Zajmij czymś głowę i będzie dobrze.
Pozdrawiam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem,wiem tylko nie wiem czym ta glowe zajac Ale stresa mam giganta!Ha! A to dopiero początek czekania
Dasz radę. Zajmij czymś głowę i będzie dobrze.
Pozdrawiam!
Zobaczysz, nawet się nie obejrzysz a już będzie poWiem,wiem tylko nie wiem czym ta glowe zajac Ale stresa mam giganta!
Wiem,wiem tylko nie wiem czym ta glowe zajac Ale stresa mam giganta!
Wiem,wiem tylko nie wiem czym ta glowe zajac Ale stresa mam giganta!
Tak,pierwsza. Dlatego tez pewnie takiego stresa mam. Pamietam jak szlam na pierwsze iui to nogi ze strachu mi sie trzesly Potem to relaksik Jesli dobrze zapamietalam to nie ma ograniczenia w komorkach do pobrania. Podaja tylko jeden zarodek w pierwszych dwoch podejsciach,w trzecim moga podac dwa za zgoda ubezpieczalni. Trzy podejscia mam w pakiecie ubezpieczeniowym, za kazde kolejne place okolo 1340 euro.
Tak,pierwsza. Dlatego tez pewnie takiego stresa mam. Pamietam jak szlam na pierwsze iui to nogi ze strachu mi sie trzesly Potem to relaksik Jesli dobrze zapamietalam to nie ma ograniczenia w komorkach do pobrania. Podaja tylko jeden zarodek w pierwszych dwoch podejsciach,w trzecim moga podac dwa za zgoda ubezpieczalni. Trzy podejscia mam w pakiecie ubezpieczeniowym, za kazde kolejne place okolo 1340 euro.
Super nie zejdziesz, nie ma się co denerwować na luzie musisz podejść..Hej dziewczyny
Jestem po wizyzcie. Punkcja w poniedzialek, chyba zejde na zawal przez weekend.