Koniczyna82
Fanka BB :)
Ha. Okres mi się zaczą tym razem pare dni przed (spodziewałam się w poniedziałek -wtorek). Przypomniało mi się, ze identycznie miałam przed operacją jak się stresowałam. Najpierw okres się spoźnił, w kolejnym cyklu był nieco za szybko a potem wrócił do swojej normy na wiele miesięcy.
Tak, ze naprawdę mam farta z ta wizyta jutro. Akurat drugi dzień cyklu. Jak mi powie, że nie widzi powodu by czekać ze względu na chorobę męża w październiku i będzie krutką procedura (a z tego co czytam to jeśli są dobre jajkowe prognozy, brak problemów hormonalnych to prawie zawsze zaleca się w pierwszej próbie krutką) to będzie jeszcze czas na przyjęcie zastrzyku wieczorem.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ze naprawdę mam farta z ta wizyta jutro. Akurat drugi dzień cyklu. Jak mi powie, że nie widzi powodu by czekać ze względu na chorobę męża w październiku i będzie krutką procedura (a z tego co czytam to jeśli są dobre jajkowe prognozy, brak problemów hormonalnych to prawie zawsze zaleca się w pierwszej próbie krutką) to będzie jeszcze czas na przyjęcie zastrzyku wieczorem.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom