reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mialam jedna stymulacje,krotkim protokolem, cale podejscie zakonczone niepowodzeniem.W srode mam dopiero pierwsza wizyte po niepowodzeniu.Ogolnie embriolog powiedzial ze slaba jakosc komorek .Bedziemy probowac dalej , chic koszty przerazaja.Co moge zrobic by pomoc komeroczka ??
Ja miałam priming estrogenów zalecony przez lekarza a koenzym Q10 mleczko pszczele witamina D brałam sama od siebie bo wyczytałam ze ponoć pomaga

Ja bardziej po owulacji. ....
Do owulacji walczę jak lew rano wieczór i w południe. ... po jeszcze tez :rolleyes: ale jak został tydzień do @ to już w gacie zaglądam co chwila .
Mimo że mam 1 jajowod endonetrioze 4 st to mam jeszcze głupia nadzieje ze in vitro rady nie daje a ja dam :laugh2: to jest dopiero zryta bania :szok:
To jest
Mokate, dzięki za te informacje. A jakie zaświadczenia od lekarzy musieliście przedłożyć? Co było weryfikowane w trakcie wizyty w domu?
Odpisze wieczorem, jak usiądę do komputera, bo mi się telefon wiesza

Tylko jaki. ?
I ile. ?
Są go 2 formy lepiej i gorzej przysfajalna.
Ta lepsza pozwala na 10-15% by z niej wchłonąć. Czyli przy dawce 30 mg to raczej śmieszna dawka. ....
Jest też wersja nowa nano czy jakoś tak ta rozpuszcza się w wodzie i można przyswoić 90 % dawki . 30 tabletek 30 mg nano q10 kosztuje 175 zł .
Ja brałam Solgar koenzym Q10 nutri nano zawiera ubichinon lepiej się przyswaja

Ostatnia edycja:
Musza je odmrozic, pobrac material i zamrozic jeszcze raz. I to musza byc blastocysty z tego co wiem.
Co do transportu to nie mam pojecia...

InviMed np nie bada na miejscu, wysyła materiał do chyba Włoch. Przypuszczam, ze nie same zarodki a materiał do badania pobrany w 5 dobie. Zarodki w tym czasie są zamrożone.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Miałyście tak ze po nieudanym transferze, w pierwszym terminie miesiączka przyszła w dokładnej dacie, a w kolejnym miesiącu jej nie ma [emoji849]? Czekam tydzien juz [emoji849]
Objawów brak.
Czyżby hormony tak moj organizm wykończyły ze nie ma siły na miesiączkę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak miałam i okazało się, że w ciąży jestem, niestety akurat u mnie na krótko, ale to była pierwsza w życiu naturalna wpadka :)

W nocy znalazłam o nich info. Zdrzemnęłam sie troche i póki co mam w glowie pustke, moze w dzien zadzwonię. Noe bede tu wiecej o tym pisać, bo spełnia sie wlasnie u mnie najgorszy koszmar każdej przyszłej matki, stres nie pomaga, a ja Wam zycze naprawdę wszystkiego co najlepsze.

Trzymam kciuki dziewczyny [emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu, do mnie możesz pisać spokojnie, ja na codzień od półtora roku jestem na forum, gdzie są tylko dziewczyny, którym spełniły się najgorsze warianty tego koszmaru. I co chwilę pojawia się ktoś nowy :(

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry