gosia321
Fanka BB :)
Dopisac cie do kalendarza?Jutro zrobię bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopisac cie do kalendarza?Jutro zrobię bete
Tak proszęDopisac cie do kalendarza?
6 dzień po transferze dwóch blastocyst. Trzymajcie kciuki żeby beta rosła, jutro pójdę zrobić.
Z takimi objawami będą na pewnoTrzymam kciuki oby beta byla tylko formalnoscia :*
Ja tez mam wzdecia bole brzucha jak na okres ,ciagniecie w pachwinie, bol jajnika, bol kregoslupa, zgage, klucie i takie rozpieranie w brzuchu.
Oby nasze wyniki byly tak pozytywne jak wczoraj u dziewczyn
To faktycznie szybko ci test pokazal. Ja tez mialam blastke i w 11 dniu zrobilam bete i nie wierzylam ze jest pozytywna wiec kupilam 2 testy i jeden zrobilam gdzies o 16 tego samego dnia i byla blada kreska i drugi nastepnego dnia rano i juz byly 2 grube krechy.
Nie wazny jaki. Wazne ze wyszedl pozytywny i czekamy jutro na bete i niech ladnie przyrasta. A moze temu tak szybko wyszedl bo beda blizniakiKupiłam najbardziej czuły jaki mieli w aptece, wykrywa hcg przy stężeniu 25
Fajnie by byłoNie wazny jaki. Wazne ze wyszedl pozytywny i czekamy jutro na bete i niech ladnie przyrasta. A moze temu tak szybko wyszedl bo beda blizniaki
Koniczynko a czy Ty jesteś z warszawy lub okolic?Dziewczyny nie wiem czy nie oszalałam ale dziś nad ranem obudziłam się i... Nie mogłam się uspokoić dopóki nie postanowiłam że jednak spróbuje udać się do invicty. Szczególne, że wyczytałam, że oni mają tam jakaś dodatkowa metodę na wybieranie plemników - FAMSI. I maja bardzo przejrzysty cennik, w invimedzie o nic nie mogę się dowiedzieć konkretnie. Mam mało czasu bo okres teoretycznie za tydzień a dziś święto ale może uda mi się dostać. Polećcie mi proszę do kogo iść. Beatko, jak ta twoja lekarka się nazywa?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
I tego ci zycze.Fajnie by było
Koniczynko a nikt wam nie proponowal zamrozic nasienie w depozycie na wszelki wielki wtedy kiedy ma najlrpsze parametry.
My teraz wlasnie trafilismy na takie nasienie ze nic sie nie ruszalo ale plemniki zostaly wybrane morfologocznie. Powstal jeden zarodek i wierze ze jest ze mna ze sie zagniezdzil i w czwartek zaskoczy rodzicow pozytywna beta