tak ovitrel był 19.10 to już raczej nie jest pozostałość zastrzyku.Robiłaś test w 6 dpt ijuż wyszło ?
Gratulacje
reklama
Rustynka
Fanka BB :)
6 dzień po transferze dwóch blastocyst. Trzymajcie kciuki żeby beta rosła, jutro pójdę zrobić.
Jakiej klasy blastki?
3AB i 3BCJakiej klasy blastki?
BeataWarszawa
Super6 dzień po transferze dwóch blastocyst. Trzymajcie kciuki żeby beta rosła, jutro pójdę zrobić.
Gratulacje
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna82
Rybko ale ktos kto zajmuje sie kinezkotapingiem w twojej okolicy na pewno jest. To by moglo ci pomoc bo odciazy troche miesnie
Dokładnie, wiesz Rybko to mega ulga jest. Ja np. Mam problem z kolanami, po obciążaniu bolą przy schodzeniu. Po tygodniu w Tatrach bolały jak cholera i to nawet na płaskim terenie. A jak je tejpowalam, i łaziłam z kijkami to dałam radę łazić drugi tydzień łącznie zejściem z Kasprowego jak do niego doszłam Czerwonymi Wierchami...bo mi się nie chciało czekać 3 godzin na kolejkę (bo plan był taki że zjadę żeby kolan nie męczyć...ale te taśmy cuda robią)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
A i jakby coś w Novum mega specjalista jest ten szef dr LewandowskiKochana ja jestem w Novum u dr Obuchowskiej.
Ciesze się, że szukasz alternatywy
Mi raz w invimed kazali zapłacić a zabieg o 600 zł więcej i musiałam się kłócić żeby oddali bo było niezgodne z cennikiem :/
Ta dr poleciła mi moja koleżanka (2 ciążę z ivf), mówiąc "ze Ona tak zrobi,że Ty będziesz w ciąży" i zrobiła
Tam jest jeszcze bardzo dobry Zamora i Liczka tez chodzi tam do jakiejś fajnej ale nie pamiętam nazwiska.
gosia321
Koniczynko a nikt wam nie proponowal zamrozic nasienie w depozycie na wszelki wielki wtedy kiedy ma najlrpsze parametry.U nas kiepsko jest z wynikami nasienia. Czasem morfologia 0% prawidłowa, po roku leczenia było raz 3,2 w marcu ale w czerwcu już 1,6 a w pażdzierniku 0,8%. Żywotność też obniżona. Dodatkowo dwa tygodnie po ostatnim badaniu nasienia mąż miał zapalenie zatok i oskrzeli, trzeba było antybiotyk stosować.
A badania zarodków proponowano nam bo w poprzedniej ciąża (w która swoją drogą sama nie wiem jak zaszłam bo to był naturalna przy parametrach nasienia 0% morfologii dwa miesiące wcześniej) była z trisomią. Ja po prostu nie mogę znowu przeżyć czegoś takiego. Robiliśmy kariotypy i nasze kariotypy są ok, trisomią była prosta wiec nie ma dużego ryzyka ponownej aneuploidi... ale boję się
O jakim profesorze piszesz?
My teraz wlasnie trafilismy na takie nasienie ze nic sie nie ruszalo ale plemniki zostaly wybrane morfologocznie. Powstal jeden zarodek i wierze ze jest ze mna ze sie zagniezdzil i w czwartek zaskoczy rodzicow pozytywna beta
Koniczyna82
Dzięki , zrobiłam dziś test są 2 kreski !
No to widzę, że passa twa
Ale super, gratuluję :*
gosia321
Ooo to rewelacja tak wczesnie test wyszedl gratki6 dzień po transferze dwóch blastocyst. Trzymajcie kciuki żeby beta rosła, jutro pójdę zrobić.
A kiedy betujesz ??
reklama
Jutro zrobię beteOoo to rewelacja tak wczesnie test wyszedl gratki
A kiedy betujesz ??
Podziel się: