reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć. Nie czytałam Was prawie dwa dni, musze nadrobić. Widze , ze dzis sporo sie dzieje w kalendarzu. Powodzenia wszystkim ! Trzymam kciuki.

Ja mam dola, wczoraj wieczorem zrobiłam siku i na papierze zauważyłam krople krwi, w sedesie tez była cienka strużka ... wpadłam w panikę, dzis ciagle strasznie sie boje, na dodatek boli mnie brzuch. Oczywiście noc prawie nieprzespana. Od tamtej pory nic nie ma, tzn żadnego krwawienia, plamienia, nawet niteczek krwi. Jutro Usg... Chce zasnąć juz teraz i sie obudzić jutro o 10, bo na 11 wizyta. Jest odrobina szansy, ze ta krew była z odbytu, czasem tak mam, bo pęka mi tam w środku i krwawi, ale to przewaznie przy oddawaniu twardego stolca i zaparciach, sorry dziewczyny za szczegóły. Mam ochote wyć w niebogłosy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć. Nie czytałam Was prawie dwa dni, musze nadrobić. Widze , ze dzis sporo sie dzieje w kalendarzu. Powodzenia wszystkim ! Trzymam kciuki.

Ja mam dola, wczoraj wieczorem zrobiłam siku i na papierze zauważyłam krople krwi, w sedesie tez była cienka strużka ... wpadłam w panikę, dzis ciagle strasznie sie boje, na dodatek boli mnie brzuch. Oczywiście noc prawie nieprzespana. Od tamtej pory nic nie ma, tzn żadnego krwawienia, plamienia, nawet niteczek krwi. Jutro Usg... Chce zasnąć juz teraz i sie obudzić jutro o 10, bo na 11 wizyta. Jest odrobina szansy, ze ta krew była z odbytu, czasem tak mam, bo pęka mi tam w środku i krwawi, ale to przewaznie przy oddawaniu twardego stolca i zaparciach, sorry dziewczyny za szczegóły. Mam ochote wyć w niebogłosy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj sie bo szkodzisz nie tylko sobie...wiem ze soe stresujesz ale musi i bedzie dobrze...
Ja 3 razy tak mialam...za kazdym razem tak bylo jak spadal mi progesteron...i rozumiem cie bo za 3 razem pobieglam w nocy na izbe...
Moze juz takie nasze organizmy sa ze tak reagujemy...
Bedzie dobrze...jest dobrze...a jutro sie o tym przekonasz na 100%

Hej, Ja właśnie wracam po punkcji. Pobrano 3 komórki(a mialy być tylko dwie) i wszystkie dobrej jakości:))) Teraz czekam na dalszy rozwój wypadków. Bardzo się cieszę. Szczerze mówiąc bylam pewna, że nic z tego nie będzie. Dzięki dziewczyny za wsparcie i za Twój taniec Ewunka. :*
Super to teraz mocno zacisniete kciuki zeby wszystkie sie pieknie zaplodnily i dzielily ✊

reklama
Hej, Ja właśnie wracam po punkcji. Pobrano 3 komórki(a mialy być tylko dwie) i wszystkie dobrej jakości:))) Teraz czekam na dalszy rozwój wypadków. Bardzo się cieszę. Szczerze mówiąc bylam pewna, że nic z tego nie będzie. Dzięki dziewczyny za wsparcie i za Twój taniec Ewunka. :*
Widzisz jak zycie potrafi nas zaskoczyc...trzymam kciuki zeby w trio sie pieknie zaplodnily...

Do góry