scarlett86
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, dziewczyny
W życiu się tak nie denerwowałam, jak teraz. Koszmary męczą mnie od kilku dni, dziś dodatkowo zaliczyłam już ból brzucha i biegunkę :-\
Trochę ostatnio odpoczywam od forum, za bardzo mnie stresuje to, co czytam. Ale cały czas trzymam za Was kciuki.
Gosiu, Beata - z tego, co kilka dni temu widziałam po Waszych objawach- jestem o Was spokojna. Wasze bety, to formalności
Gosiu, mój ból pleców zaczął się chyba w 3dpt i trwa do dzisiaj - przyzwyczajaj się
Ewcia, o Tobie też ciągle myślę i trzymam za Ciebie kciuki:-*
Husann, Rybka- jak to zleciało- dopiero betowałyście, a tu już połówka za Wami
Lile, cały czas czekamy na rozwikłanie tajemnicy Mam nadzieję, że łożysko się podniesie i nie będziesz musiała się tym martwić.
Hej dziewczynki
Za mną oczywiście pół nocy nieprzespane
Czekam na krew...
Wyniki pewnie za kilka godzin.
Oby faktycznie ten tydzień zaczął się pozytywnymi wiadomościami.
Trzymam za wszystkie dziś kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
To musi być dobry dzień! !!!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
DziękujęMotylku powodzenia dzisiaj dobrze będzie! I wpadnij też na ciężaróweczki - niech nam rośnie grono oczekujących mamuś [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom