reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz co ja generalnie zastanawiam sie by w domu samej sikanca zrobic 5.11 bo na 7.11 dopiero mam na bete skierowanie... myslisz ze 5.11 juz bedzie wiarygodny wynik testu ? po transferze dwudniowej kropki ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
2 dniowy Kropek zagnieżdża się od 5 do 7 doby po transferze,od 8 zaczniesz produkować hcg :)
Dziewczyny robiły testy juz w 9dpt i miały pozytywne :)
To bardzo indywidualna sprawa :)
Najlepiej zrobić test z krwi,na pewno już pokaże :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

2 dniowy Kropek zagnieżdża się od 5 do 7 doby po transferze,od 8 zaczniesz produkować hcg :)
Dziewczyny robiły testy juz w 9dpt i miały pozytywne :)
To bardzo indywidualna sprawa :)
Najlepiej zrobić test z krwi,na pewno już pokaże :)

U nas wlasnie nie ma mozliwosci samemu wykonac badania krwi bez skierowania :( tzn moze i mozna za duze pieniadze tak wiec na krew musze czekac do 7.11...
A Ty jak daleko jestes Beatko w swojej drodze ?

Czesc dziewczyny,
Troche was podczytywalam i postanowilam zalozyc konto i laczyc sie z wami w radosci i smutku :)
Mam 29lat i od 2 lat staramy sie o dzidziusia bez skutku, mielismy 3 podejscia do inseminacji bezowocne i jedno podejscie do invitro (transfer w niedziele) i liczymy na cud :) Przyczyna "bezplodnosci" nieznana...
Witaj zyrafko z nami zawsze razniej
Trzymam ✊✊✊ za pozytywna bete

U nas wlasnie nie ma mozliwosci samemu wykonac badania krwi bez skierowania :( tzn moze i mozna za duze pieniadze tak wiec na krew musze czekac do 7.11...
A Ty jak daleko jestes Beatko w swojej drodze ?

Sikacz tez powinien już wyjść, ale gdyby wyszedł negatywny pamiętaj żeby spokojnie poczekać na wynik z krwi bo tylko ten jest miarodajny :)
U nas 2 podejście :) jestem dziś 7 dzien po transferze :)
Przy drugim zmieniłam wszystko, od kliniki i protokólu po zmianę myślenia i oddanie się akupunkturze :)
31.10 będę testować, chyba że wcześniej dostane @, która może przyjść w piątek wrrrr.....
Mamy jeszcze 4 mroziaczki nasze kochane [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
A tak wogole to nie wiem czy cos z tego bedzie bo niby zagniezdzanie nastepuje od 5-7 dni po transferze a ja dzis mam jakies bole jak na okres ale nie caly czas tylko tak przychodza i odchodza :( i wogole jakos dziwne uplawy wodniste mam... czy wy tez tak mialyscie po transferze... myslalam ze nie trzymam moczu ale to ma mleczny kolor...

Do góry