gosia321
Fanka BB :)
TakDate kiedy bede testowac ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDate kiedy bede testowac ?
2 dniowy Kropek zagnieżdża się od 5 do 7 doby po transferze,od 8 zaczniesz produkować hcgWiesz co ja generalnie zastanawiam sie by w domu samej sikanca zrobic 5.11 bo na 7.11 dopiero mam na bete skierowanie... myslisz ze 5.11 juz bedzie wiarygodny wynik testu ? po transferze dwudniowej kropki ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tak wlasnie mysl ze to bedzie ten jeden jedyny zarodeczek tak jak u mnieTak na krotkim protokole narazie probowalismy...
U mnie niestety z 3 pecherzykow tylko jedno jajeczko wiec zadnych eskimoskow nie mamy ale mamy nadzieje ze bedzie to nasze zlote jajeczko
2 dniowy Kropek zagnieżdża się od 5 do 7 doby po transferze,od 8 zaczniesz produkować hcg
Dziewczyny robiły testy juz w 9dpt i miały pozytywne
To bardzo indywidualna sprawa
Najlepiej zrobić test z krwi,na pewno już pokaże
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
I tak wlasnie mysl ze to bedzie ten jeden jedyny zarodeczek tak jak u mnie
Witaj zyrafko z nami zawsze razniejCzesc dziewczyny,
Troche was podczytywalam i postanowilam zalozyc konto i laczyc sie z wami w radosci i smutku
Mam 29lat i od 2 lat staramy sie o dzidziusia bez skutku, mielismy 3 podejscia do inseminacji bezowocne i jedno podejscie do invitro (transfer w niedziele) i liczymy na cud Przyczyna "bezplodnosci" nieznana...
Czyli nie tylko mi slinka polecialaehh ktoś mi zrobił ochotę na zapiekankę...
Sikacz tez powinien już wyjść, ale gdyby wyszedł negatywny pamiętaj żeby spokojnie poczekać na wynik z krwi bo tylko ten jest miarodajnyU nas wlasnie nie ma mozliwosci samemu wykonac badania krwi bez skierowania tzn moze i mozna za duze pieniadze tak wiec na krew musze czekac do 7.11...
A Ty jak daleko jestes Beatko w swojej drodze ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom