reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj :)
Będzie dobrze,musisz być pozytywnej myśli :)
Kiedy sprawdzasz?
Jak przeszłas stymulację?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje kochana ;)
Nic innego nie pozostaje jak myslec pozytywnie mimo ze co miesiac ten sam zawod...
Stymulacje przeszlam bardzo dobrze, 300IU menopuru na dzien przed 5 dni i juz w 8 dniu mialam punkcje a w 10 transfer... mam krotkie cykle stad wszystko tak szybko sie potoczylo...

Dziekuje kochana ;)
Nic innego nie pozostaje jak myslec pozytywnie mimo ze co miesiac ten sam zawod...
Stymulacje przeszlam bardzo dobrze, 300IU menopuru na dzien przed 5 dni i juz w 8 dniu mialam punkcje a w 10 transfer... mam krotkie cykle stad wszystko tak szybko sie potoczylo...
Faktycznie szybko :)
Czyli krótki protokół :)
Dużo komórek pobrali? Transferowalas 1 czy może bliźniaki? ;)

Faktycznie szybko :)
Czyli krótki protokół :)
Dużo komórek pobrali? Transferowalas 1 czy może bliźniaki? ;)

Tak na krotkim protokole narazie probowalismy...
U mnie niestety z 3 pecherzykow tylko jedno jajeczko :( wiec zadnych eskimoskow nie mamy :( ale mamy nadzieje ze bedzie to nasze zlote jajeczko

Słusznie ;)
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu,jak to mówią :)
Czyli ok 5.11 będziesz testować?

Wiesz co ja generalnie zastanawiam sie by w domu samej sikanca zrobic 5.11 bo na 7.11 dopiero mam na bete skierowanie... myslisz ze 5.11 juz bedzie wiarygodny wynik testu ? po transferze dwudniowej kropki ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry