reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rybko a co dokladnie masz z kregoslupem ??
zwyrodnienia na całym kregoslupie rozszczepy na odcinku ledzwiowym wykrzywiony na odcinku piersiowym w lewo z szyjnym tez juz kiepsko bo ręka drewnieje ze nawet kartki papieru nie mogę chwycić no no i no i jedna przepuklina a narazie to ledzwiowy daje mi popalić i liczę ze reszta śpi i się nie obudzi ostatnio przez starania starania o dziecko to go trochę zaniedbalam no i miałam iść na rezonans ale jak się okazało ze w ciąży jestem to odwołałam także jak to teraz źle wygląda to nawet nie wiem i boję się też tego znieczulenia zewnatrzoponowego

reklama
zwyrodnienia na całym kregoslupie rozszczepy na odcinku ledzwiowym wykrzywiony na odcinku piersiowym w lewo z szyjnym tez juz kiepsko bo ręka drewnieje ze nawet kartki papieru nie mogę chwycić no no i no i jedna przepuklina a narazie to ledzwiowy daje mi popalić i liczę ze reszta śpi i się nie obudzi ostatnio przez starania starania o dziecko to go trochę zaniedbalam no i miałam iść na rezonans ale jak się okazało ze w ciąży jestem to odwołałam także jak to teraz źle wygląda to nawet nie wiem i boję się też tego znieczulenia zewnatrzoponowego
Musisz powiedziec ginekologowi zeasz problem z kregoslupem i to duzy raczej ze wzgledow bezpieczenstwa moga wybrac ogolne znieczulenie ale zeby tak zrobic musza o tym wiedziec.
Zostaje ci masaz i cwiczenia teraz kregoslup nie boli cie z tego powodu ze go zaniedbalas tylko dlatego ze zmienia sie srodek ciezkosci brzuch rosnie i to wykrzyeia kregoslup w nienaturalnym dla niego polozeniu rozluzniaja sie miesnie i nic na to nie poradzisz. A dlatego ze mialas wczesniej problem z kregoslupem to bardziej to odczuwasz

Kochana remont skończony tylko meble zostały ale to mężu będzie robił :) Wiem kochana ze boli z powodu brzuszka i cyckow liczyłam się z tym niestety zabiło mi 70 na wadze i wcale nie jem dużo bo apetytu za bardzo nie mam od początku ciąży ale po stymulacji juz przybrałam od lekow a teraz to uniknąć się nie da a poza tym jak na mnie to i tak się obijam bo mój M to mówił ze będzie musiał mnie przywiązywać do krzesła albo lepiej do łóżka bo tego nie dzwigne żebym się oszczędzala :)
Kochana czas najwyzszy sie pooszczedzac i troszke wiecej odpoczac a nie zapierdzielac bez tchu przy remoncie :p

Mam to samo :)
Tak mnie bolą cycki,że aż się krzywie jak mam stanik zdjąć :)
No chciałabym żeby to było nie tylko od progesteron ale póki co się nie łudze ;)
A jakie w ogóle masz leki?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie co...a mnie przestały wczoraj boleć..mam się martwić? :(

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana remont skończony tylko meble zostały ale to mężu będzie robił :) Wiem kochana ze boli z powodu brzuszka i cyckow liczyłam się z tym niestety zabiło mi 70 na wadze i wcale nie jem dużo bo apetytu za bardzo nie mam od początku ciąży ale po stymulacji juz przybrałam od lekow a teraz to uniknąć się nie da a poza tym jak na mnie to i tak się obijam bo mój M to mówił ze będzie musiał mnie przywiązywać do krzesła albo lepiej do łóżka bo tego nie dzwigne żebym się oszczędzala :)
Masz dwojke dzieciakow w brzuchu to nie dziwne ze waga rosnie :)

Rybko popytam ojca czy nie zna kogoś sprawdzonego z tych okolic do polecenia. Bo on się zajmuje terapią manualną. Tych terapeutów w Polsce wcale dużo nie jest i znają sie z różnych kursów. A tak poza tym to moze doraźnie jakieś podklejeniu taśmą przez fizjoterapeutę by pomogło na ból trochę?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry