Ewunka
Fanka BB :)
No myślę że coś zmienia ......Ewcia a moze dobrze by bylo zeby cos zmienili w tym twoim protokole
Ale na pewno nie będę potrzebowała mniej dopalaczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No myślę że coś zmienia ......Ewcia a moze dobrze by bylo zeby cos zmienili w tym twoim protokole
Ale super! To musi być to! Dziś musi być nasz dzień! ja testuje dopiero po poludniu trzymam kciukasy [emoji109] [emoji109] [emoji109]ja zrobilam rano test i widzialam slaba bladorozowa kreske
Mam nadzieje ze jak byla bladorozowa to bedzie tylko mocnorozowa pozniej a nie zbieleje
teraz czekam na wynik bety
Ale super !!! Czyli beta to tylko formalnośćja zrobilam rano test i widzialam slaba bladorozowa kreske
Mam nadzieje ze jak byla bladorozowa to bedzie tylko mocnorozowa pozniej a nie zbieleje
teraz czekam na wynik bety
Ja się czuje bardzo dobrzeKasik - super!
Beatko, a jak ty się czujesz?
Chocolatieri jak ty ratujesz na stymulację?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale Cię rozumiemWłaśnie mi koleżanka napisała SMS z treścią.
Jestem z drugim w ciąży! A jak u Was?
Dobijają mnie takie SMS
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom