reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja zrobilam rano test i widzialam slaba bladorozowa kreske:D
Mam nadzieje ze jak byla bladorozowa to bedzie tylko mocnorozowa pozniej a nie zbieleje;)
teraz czekam na wynik bety
Ale super! To musi być to! Dziś musi być nasz dzień! :) ja testuje dopiero po poludniu trzymam kciukasy [emoji109] [emoji109] [emoji109]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasik - super!
Beatko, a jak ty się czujesz?

Chocolatieri jak ty ratujesz na stymulację?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się czuje bardzo dobrze :)
Szczególnie od wczoraj jak przestały mnie boleć jajniki :)
Dziś 5 dzień, oczywiście zaczynam juz swirowac[emoji14]Wiec lecę na akupunkture żeby głowę oczyścić :):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie mi koleżanka napisała SMS z treścią.
Jestem z drugim w ciąży! A jak u Was?

Dobijają mnie takie SMS

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale Cię rozumiem :(
Teraz już trochę na spokojniej na to patrzę, ale jest to dobijajace :(
Ja na początku to za każdym takim newsem zamykalam się w pokoju i ryczałam :(
Ale na nas tez przyjdzie czas :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie na razie R. Wszystko tłumaczył, za każdym razem usg, 3 razy miałam pytania jakieś i pisałam do niego mailowo i za każdym razem odpisywał. Kilkoma słowami co prawda ale o to nie mam pretensji, bo miedzy pacjentami Nie namawiał na zbędne badania, wręcz powiedział ze maż nie musi robic takich droższych badań nasienia ani w ogóle żadnych. Powiedział że ma jego wyniki na przestrzeni roku i to mu w zupełności wystarczy i szkoda kasy bo i tak w naszym przypadku będzie mieć procedurę z wybieraniem odpowiednich plemników (a androlog zlecił mu Msome i jeszcze cos przed procedurą). Zlecił wszystkie potrzebne badania na raz, ten sód i potas też. Jak zapytałam czy mogę robic gdzie indziej bo mam w Medicover pakiet to powiedział że pewnie, ze mogę, ze im co prawda odrobine wygodniej jak u nich bo wszystko od razu jest w systemie ale skoro mam pakiet to jasne ze mogę. I tylko za AMH zapłaciłam u nich. Nie wiem, może jak jest mniej pacjentów to mniej taśmowo pracują i tam i w innych klinikach. Nie ma już refundacji...
O endometrium to zamierzam sie pytać za każdym razem i o inne rzeczy tak samo, ja się dopytuję o każdy drobiazg aż do znudzenia. Bardzo żałuję ze nie ma już tej promocji co wiosną, ze 2 procedury za 10 tyś.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry