reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja zrobilam rano test i widzialam slaba bladorozowa kreske:D
Mam nadzieje ze jak byla bladorozowa to bedzie tylko mocnorozowa pozniej a nie zbieleje;)
teraz czekam na wynik bety
Ale super! To musi być to! Dziś musi być nasz dzień! :) ja testuje dopiero po poludniu trzymam kciukasy [emoji109] [emoji109] [emoji109]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasik - super!
Beatko, a jak ty się czujesz?

Chocolatieri jak ty ratujesz na stymulację?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się czuje bardzo dobrze :)
Szczególnie od wczoraj jak przestały mnie boleć jajniki :)
Dziś 5 dzień, oczywiście zaczynam juz swirowac[emoji14]Wiec lecę na akupunkture żeby głowę oczyścić :):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie mi koleżanka napisała SMS z treścią.
Jestem z drugim w ciąży! A jak u Was?

Dobijają mnie takie SMS

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale Cię rozumiem :(
Teraz już trochę na spokojniej na to patrzę, ale jest to dobijajace :(
Ja na początku to za każdym takim newsem zamykalam się w pokoju i ryczałam :(
Ale na nas tez przyjdzie czas :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie na razie R. Wszystko tłumaczył, za każdym razem usg, 3 razy miałam pytania jakieś i pisałam do niego mailowo i za każdym razem odpisywał. Kilkoma słowami co prawda ale o to nie mam pretensji, bo miedzy pacjentami Nie namawiał na zbędne badania, wręcz powiedział ze maż nie musi robic takich droższych badań nasienia ani w ogóle żadnych. Powiedział że ma jego wyniki na przestrzeni roku i to mu w zupełności wystarczy i szkoda kasy bo i tak w naszym przypadku będzie mieć procedurę z wybieraniem odpowiednich plemników (a androlog zlecił mu Msome i jeszcze cos przed procedurą). Zlecił wszystkie potrzebne badania na raz, ten sód i potas też. Jak zapytałam czy mogę robic gdzie indziej bo mam w Medicover pakiet to powiedział że pewnie, ze mogę, ze im co prawda odrobine wygodniej jak u nich bo wszystko od razu jest w systemie ale skoro mam pakiet to jasne ze mogę. I tylko za AMH zapłaciłam u nich. Nie wiem, może jak jest mniej pacjentów to mniej taśmowo pracują i tam i w innych klinikach. Nie ma już refundacji...
O endometrium to zamierzam sie pytać za każdym razem i o inne rzeczy tak samo, ja się dopytuję o każdy drobiazg aż do znudzenia. Bardzo żałuję ze nie ma już tej promocji co wiosną, ze 2 procedury za 10 tyś.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry