reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mawila bety pozytywnej
Gosiu to jest dzis wasz dzien tak to czuje scisnij mocno nozki zima idzie i przygarnij kropka na zime a na wakacje wypusisz i powozisz w wozeczki. Tak bardzo trzymam za ciebie kciuki i moje malenstwo (jezelei na 100% chlopiec to Jakub) wysyla do twego kropka najlepsze fluidy.
Ja mam wizyte dopiero o 15:15

reklama
Dzien Dobry dziewczyny,
Zaciskam kciuki za Wizyte Husan, wysoką betę Mawila i udany transfer Gosi.
Czekamy na wieści od Was.
Mimo, że odniosłam kolejną porażkę i już nie mam wiecej mrozaczków to pozistaję z Wami na forum.
Muszę się jeszcze zastanowić czy kolejne podeście ma sens.

Miłego dnia! Gosia321 trzymam kciuki za transfer Twojego wybrańca!
Mawilla strasznie Ci zazdroszczę, że Ty już betujesz...trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] za wyyyysoką betę:)
Husan! Samych dobrych wyników i dobrych wieści!

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mawila ja jestem niecierpliwa i poszłabym na Twoim miejscu jutro sprawdzić ile skoczyło do gory:-) do poniedziałku oszalejesz:-) Cieszę się, kibicowałam Ci:-)))

Cześć dziewczyny. Jestem nowa , mieszkam w Szwecji. Moja pierwsza stymulacja. 8 dzień Bemfola 300 mg. Niska rezerwa jajnikowa, brak szans na naturalne poczęcie. Dzisiaj kolejne USG prawy jajnikow 3-4 komórki jajowe a lewy się chowa :-( jest tam znacznie więcej ale jest tak trudno dostępny, że niewiadomo czy będą próbować.
Gdy czytam i słyszę opowieści osób , którym się udało nawet za 1 razem serce rośnie. Moja dobra znajoma 1 strzał i to w dziesiątkę. Życzę Wam kochane szczęśliwych dwóch kresek.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rybka, ale leci u Ciebie szybko. Pamietam jak bete robilas[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tobie też leci juz bliżej niż dalej zaraz grudzień i mały na świecie będzie :) Mi się czasami wydaje ze to nie możliwe ze to juz znowu tydzień minął i ani się obejrzę dzieciaczki juz będą w domu :)

Do góry