husann
Fanka BB :)
O to faktycznie masz problem36 na dlugosc mam 181 wzrostu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to faktycznie masz problem36 na dlugosc mam 181 wzrostu
To niewiele więcej niż jaO to faktycznie masz problem
Wczesniej bolaly mnie cale piersi a teraz z jakies 1,5 miesiaca bola tylko sutki i sa bardziej takie twarde.Też byłam ostatnio w h&m i oglądałam te spodnie. Na mnie na szczęście długość jest ok, ale coś mi na plecach ten pas odstawał i ostatecznie nie kupiłam. Muszę w innym sklepie sprawdzić rozmiar 34, może będzie bardziej dopasowany.
Husann, Lile, Rybka- czy Was bolą piersi? Bo mnie jakoś nie bardzo, lekarz coś o tym ostatnio wspomniał i teraz nie wiem czy się tym martwić.
Dzięki, to u mnie jest podobnieWczesniej bolaly mnie cale piersi a teraz z jakies 1,5 miesiaca bola tylko sutki i sa bardziej takie twarde.
usze isc do swojej gin bo tu w szpitalu lekow zleconych po in vitro w ogole nie tykaja...Z innego forum: poproś lekarza o zmiane na luteinę podjezykową, albo na duphaston. ja brałam w poprzedniej ciąży dopochwową,nic dobrego z tego nie wynikło. przy dłuższym stosowaniu w pochwie robi się dosłownie bagienko, i bardzo łatwo wtedy o infekcje.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw sie endo...ja mialam 15mm i mowili ze idealne...Hej Ja juz po
Pani dr zdecydowała się podać 1 zarodek 4 komórkowy, najładniejszy.
Mam troszkę za duże edno 14mm. Trochę mnie to zmartwilo, ale jestem dobrej myśli
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Nie martw się już niczym, żadnym endo itp. odpoczywaj!Hej Ja juz po
Pani dr zdecydowała się podać 1 zarodek 4 komórkowy, najładniejszy.
Mam troszkę za duże edno 14mm. Trochę mnie to zmartwilo, ale jestem dobrej myśli
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila ty czekasz do poniedziałku? U mnie tylko ból przycha non stop. Nie chce brać nospy bo już żołądek mi staje od tych dawek.My trzymamy kciuki za Ciebie! Będzie dobrze! Musi być dobrze! Tę pierwszą betę na bank zrobiłaś za szybko. Masz teraz jakies dolegliwosci? Daj znać o wyniku. Jestem dobrej myśli powodzenia [emoji10]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie pocieszylas,dziękuję :*Nie martw sie endo...ja mialam 15mm i mowili ze idealne...