reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super gratuluję. .
Ja się badam troszkę żeby nie stać w miejscu bo to mnie dobija.
Wysłali mnie do psychologa w listopadzie mam wizytę.
I tak leci ......
I dobrze- ja tez latałam od lekarza do lekarza. Miałam poczucie, że muszę działać. Lepiej wtedy funkcjonowałam. Nad psychologiem też myśleliśmy, ostatecznie nie poszliśmy, ale ja jestem zdania, że porządek w głowie jest ważny. Skorzystaj z tego, na pewno nie zaszkodzi. Trzymam za Ciebie kciuki :-*

reklama
Dziewczyny trzymam bardzo mocno kciuki z dzisiejsze transfery, punkcje i wysokie bety.

Ja jutro idę... Niestety to będzie tylko formalność. Brzuch boli jak na @. Ale nadzieja i tak umiera ostatnia... Moze jednak.. Wczoraj siedziałam i analizowałam.

Sprawdzali mi i stwierdzili ze to nie grzybica...i w kropce jestem...niech mnie wypisują i pojde do swojego gin to moze cos poradzi bo tak to sie zadrapie na smierc...
Z innego forum: poproś lekarza o zmiane na luteinę podjezykową, albo na duphaston. ja brałam w poprzedniej ciąży dopochwową,nic dobrego z tego nie wynikło. przy dłuższym stosowaniu w pochwie robi się dosłownie bagienko, i bardzo łatwo wtedy o infekcje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam bardzo mocno kciuki z dzisiejsze transfery, punkcje i wysokie bety.

Ja jutro idę... Niestety to będzie tylko formalność. Brzuch boli jak na @. Ale nadzieja i tak umiera ostatnia... Moze jednak.. Wczoraj siedziałam i analizowałam.
My trzymamy kciuki za Ciebie! Będzie dobrze! Musi być dobrze! Tę pierwszą betę na bank zrobiłaś za szybko. Masz teraz jakies dolegliwosci? Daj znać o wyniku. Jestem dobrej myśli :) powodzenia [emoji10]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry