reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobietki ja też za Was wszystkie trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110], za wszystkie punkcje, transfery, bety i za wszystkie pozytywne badania :) Wierzę że się uda i każda zaraz doczeka upragnionego [emoji703]a może nawet [emoji703][emoji703] a nawet i [emoji703][emoji703][emoji703]
Powodzenia! I bardzo bardzo dziękuję Wam za wsparcie [emoji255][emoji255][emoji255]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Duphaston możesz spokojnie łyknąć :) a lutinusa z tego co pamietam to chyba nie powinno się aplikować jakoś dwie godziny przed transferem (lekarz wypłucze przed podaniem zarodka i szkoda leku) ja zawsze ranne dawki miałam brać normalnie a te co przypadałaby w okolicach transferu (dopochwowe) wziąć po.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi przed transferem lekarz kazał wziąć wszystkie leki normalnie a popołudniu tylko doustnie.Dopiero wieczorem zacząć brać dowcipne i wszystkie jak dotychczas

Nie wiem czy tak niedlugo...dzis oddalam mocz na posiew...wynik w piatek po 12...interpretacja lekarza kuzwa na obchodzie w poniedziałek...do tego jakies gowniane uczulenie po tej luteinie dopochwowej...swedzi i piecze...
A jesteś pewna, że to uczulenie a nie grzybica? Uczulenie wyszłoby chyba wcześniej, a w ciąży zmienia się PH pochwy i mogą przyplątać się grzybice. Mój lekarz na każdej wizycie pyta czy czegoś w tym kierunku nie zaobserwowałam.

A jesteś pewna, że to uczulenie a nie grzybica? Uczulenie wyszłoby chyba wcześniej, a w ciąży zmienia się PH pochwy i mogą przyplątać się grzybice. Mój lekarz na każdej wizycie pyta czy czegoś w tym kierunku nie zaobserwowałam.
Sprawdzali mi i stwierdzili ze to nie grzybica...i w kropce jestem...niech mnie wypisują i pojde do swojego gin to moze cos poradzi bo tak to sie zadrapie na smierc...

Też byłam ostatnio w h&m i oglądałam te spodnie. Na mnie na szczęście długość jest ok, ale coś mi na plecach ten pas odstawał i ostatecznie nie kupiłam. Muszę w innym sklepie sprawdzić rozmiar 34, może będzie bardziej dopasowany.

Husann, Lile, Rybka- czy Was bolą piersi? Bo mnie jakoś nie bardzo, lekarz coś o tym ostatnio wspomniał i teraz nie wiem czy się tym martwić.

reklama
Do góry