reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kobietki ja też za Was wszystkie trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110], za wszystkie punkcje, transfery, bety i za wszystkie pozytywne badania :) Wierzę że się uda i każda zaraz doczeka upragnionego [emoji703]a może nawet [emoji703][emoji703] a nawet i [emoji703][emoji703][emoji703]
Powodzenia! I bardzo bardzo dziękuję Wam za wsparcie [emoji255][emoji255][emoji255]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Duphaston możesz spokojnie łyknąć :) a lutinusa z tego co pamietam to chyba nie powinno się aplikować jakoś dwie godziny przed transferem (lekarz wypłucze przed podaniem zarodka i szkoda leku) ja zawsze ranne dawki miałam brać normalnie a te co przypadałaby w okolicach transferu (dopochwowe) wziąć po.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi przed transferem lekarz kazał wziąć wszystkie leki normalnie a popołudniu tylko doustnie.Dopiero wieczorem zacząć brać dowcipne i wszystkie jak dotychczas

Nie wiem czy tak niedlugo...dzis oddalam mocz na posiew...wynik w piatek po 12...interpretacja lekarza kuzwa na obchodzie w poniedziałek...do tego jakies gowniane uczulenie po tej luteinie dopochwowej...swedzi i piecze...
A jesteś pewna, że to uczulenie a nie grzybica? Uczulenie wyszłoby chyba wcześniej, a w ciąży zmienia się PH pochwy i mogą przyplątać się grzybice. Mój lekarz na każdej wizycie pyta czy czegoś w tym kierunku nie zaobserwowałam.

A jesteś pewna, że to uczulenie a nie grzybica? Uczulenie wyszłoby chyba wcześniej, a w ciąży zmienia się PH pochwy i mogą przyplątać się grzybice. Mój lekarz na każdej wizycie pyta czy czegoś w tym kierunku nie zaobserwowałam.
Sprawdzali mi i stwierdzili ze to nie grzybica...i w kropce jestem...niech mnie wypisują i pojde do swojego gin to moze cos poradzi bo tak to sie zadrapie na smierc...

Też byłam ostatnio w h&m i oglądałam te spodnie. Na mnie na szczęście długość jest ok, ale coś mi na plecach ten pas odstawał i ostatecznie nie kupiłam. Muszę w innym sklepie sprawdzić rozmiar 34, może będzie bardziej dopasowany.

Husann, Lile, Rybka- czy Was bolą piersi? Bo mnie jakoś nie bardzo, lekarz coś o tym ostatnio wspomniał i teraz nie wiem czy się tym martwić.

reklama
Do góry