reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane dziekuje Wam. Oddalam juz krew wyniki kolo poludnia dopiero. W glowie mam tylko to jak odbiore tel co powiedza. Okropne to jest!! Dziekuje Wam i trzymam.kciuki za siebie i za Was :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry ☺☺☺
katka powodzenia wysokiej bety

gosia,s.łódź owocnego jajobrania pamietajcie ze nie ilosc ale jakosc niech pobiora te same najlepsze ladnie sie zaplodnia i dziela

klarsa,beatawarszawa scisnijcie mocno nozki i nie wypuszczajcie na 9 miesiecy

✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Kochane, trzymam za wszystkie kciuki!
Katka1234 - myślę o Tobie i posyłam moc spokoju!
Buziaki!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Lojej cala az drże ale to glupie. Dobrze, że znalazlam sie w tej grupie. Wsparcie jest teraz nam bardzo potrzebne. Dziekuje Kochana !

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczęta.
Pozdrawiam wszystkie stare :)
Buziak dla moich grubasow :).
Beata zaplodnili Ci wszystkie 11 .?
Gasia zaraz juz będziesz bez jaj ;) na chwile i potem 2 embrionki. ? Dla ciociuni. ?
Rybka to jest pewne ze one będą chciały jeść w tej samej chwili .... a nawet w pieluche nawala równo ;) a jak uśpisz 1 szt to 2 zacznie płakać i obudzi to 1 :)
Bliźniaki są wspaniałe ( jak juz się znudza ta maskotka pomarańczowa to wyślij cioci pliz :D
Motylki jak tam. ?
Kasia wyszłas juz ze szpitala. ? Wszystko ok. ?
Husan :*
Lili nie pisałaś jak wizyta albo mi umknęło. ?
Hoooope co Ci powiedział o tym prog masz suplementowac. ?
Koralik wychodź z krzaków :) siostra :)
Ema pięknie :)
Spokojnej nocy życzę :)
Część kochana :)
U nas wszystko dobrze, brzuch rośnie i ciążę już wyraźnie widać. Może dlatego, że ja jestem mała i drobna :) Za 1,5 tygodnia badania prenatalne i z dnia na dzień bardziej się stresuję.
Z newsów - wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na działkę - jesli wszystko pójdzie dobrze, to po urodzeniu malucha ruszamy z budową domu :)
A co u Ciebie? Jak forma? Jak nastrój? Widzę, że działasz z badaniami - bardzo dobrze, trzeba walczyć o marzenia! Ściskam Cię mocno :-*

Do góry