reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane dziekuje Wam. Oddalam juz krew wyniki kolo poludnia dopiero. W glowie mam tylko to jak odbiore tel co powiedza. Okropne to jest!! Dziekuje Wam i trzymam.kciuki za siebie i za Was :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry ☺☺☺
katka powodzenia wysokiej bety

gosia,s.łódź owocnego jajobrania pamietajcie ze nie ilosc ale jakosc niech pobiora te same najlepsze ladnie sie zaplodnia i dziela

klarsa,beatawarszawa scisnijcie mocno nozki i nie wypuszczajcie na 9 miesiecy

✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Kochane, trzymam za wszystkie kciuki!
Katka1234 - myślę o Tobie i posyłam moc spokoju!
Buziaki!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Lojej cala az drże ale to glupie. Dobrze, że znalazlam sie w tej grupie. Wsparcie jest teraz nam bardzo potrzebne. Dziekuje Kochana !

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczęta.
Pozdrawiam wszystkie stare :)
Buziak dla moich grubasow :).
Beata zaplodnili Ci wszystkie 11 .?
Gasia zaraz juz będziesz bez jaj ;) na chwile i potem 2 embrionki. ? Dla ciociuni. ?
Rybka to jest pewne ze one będą chciały jeść w tej samej chwili .... a nawet w pieluche nawala równo ;) a jak uśpisz 1 szt to 2 zacznie płakać i obudzi to 1 :)
Bliźniaki są wspaniałe ( jak juz się znudza ta maskotka pomarańczowa to wyślij cioci pliz :D
Motylki jak tam. ?
Kasia wyszłas juz ze szpitala. ? Wszystko ok. ?
Husan :*
Lili nie pisałaś jak wizyta albo mi umknęło. ?
Hoooope co Ci powiedział o tym prog masz suplementowac. ?
Koralik wychodź z krzaków :) siostra :)
Ema pięknie :)
Spokojnej nocy życzę :)
Część kochana :)
U nas wszystko dobrze, brzuch rośnie i ciążę już wyraźnie widać. Może dlatego, że ja jestem mała i drobna :) Za 1,5 tygodnia badania prenatalne i z dnia na dzień bardziej się stresuję.
Z newsów - wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na działkę - jesli wszystko pójdzie dobrze, to po urodzeniu malucha ruszamy z budową domu :)
A co u Ciebie? Jak forma? Jak nastrój? Widzę, że działasz z badaniami - bardzo dobrze, trzeba walczyć o marzenia! Ściskam Cię mocno :-*

Do góry