reklama
dwie_poziomki
Aktywna w BB
Palu to pozostaje nam tylko trzymac kciuki mocno mocno
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, no wiadomo szansa zawsze jest, ale po to płacimy by lekarz sprawił by te szanse urosły do maximum i puki co będziemy próbowac, ze świeżynkami a jak będzie co wysłac na zimowisko na wszelki wypadek to wyślemy i skorzystamy chociaz z tego...
Pewnie w tym reguły nie ma jak ma się udac to sie uda i z mrozaczka 11 letniego ...
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, no wiadomo szansa zawsze jest, ale po to płacimy by lekarz sprawił by te szanse urosły do maximum i puki co będziemy próbowac, ze świeżynkami a jak będzie co wysłac na zimowisko na wszelki wypadek to wyślemy i skorzystamy chociaz z tego...
Pewnie w tym reguły nie ma jak ma się udac to sie uda i z mrozaczka 11 letniego ...
meg tak tez u niego, bede podchodzic w lutym i tez mam ostatnie dwa mrozaki, bede podchodzic na cyklu bezowulacyjnym bo mam pco i zawsze tak podchodze wskazowek nie mam zadnych... moje sniezynki juz troche tam polezaly wiec szanse tez sa mniejsze chyba... mam przynajmniej nadzieje ze sie rozmroza
palu ile dni przed transferem bierzesz progesteron ???
palu ile dni przed transferem bierzesz progesteron ???
Dzięki dziewczyny za odpowiedź:-)
Agapl ja Gonal biorę dopiero drugi dzień, nastawiam się tak na 10 dni bo widzę że tyle mniej więcej trzeba braćTakże myślę że do przyszłej soboty będę się kuła Ale macie racje tyle czasu wytrzymałam to wytrzymam jeszcze te pare dni
Palu to już we wtorek, ale superrrr Trzymam kciuki
Agapl ja Gonal biorę dopiero drugi dzień, nastawiam się tak na 10 dni bo widzę że tyle mniej więcej trzeba braćTakże myślę że do przyszłej soboty będę się kuła Ale macie racje tyle czasu wytrzymałam to wytrzymam jeszcze te pare dni
Palu to już we wtorek, ale superrrr Trzymam kciuki
hej dziewczyny dawno mnie nie bylo..... az dwa dni , najpierw z mezem po lekaarzach potem praca jestem padnieta i gotuje wlasnie rosolek bo dzis nic nie jadlam i powiem wam tyle ze zeobilismy test ciozowy i jest !!!!! pozytywna betka szkoda tylko ze nie u mnie tylko u meza bylismy potwirdzic wynik i maz ma 40,6 betke to niby dobrze bo organizm sie regenueruje po choebie mam nadzeije ze ja tez zobaczek kiedy moje dwie kreski
kaska31
Fanka BB :)
Witam was wszystkie jak tam u was samopoczucie??:-)
sylha
mama bliźniakowa
Palu- kciuki mooooccccnooooo zaciśnięte za powodzenie .
reklama
kaska31
Fanka BB :)
A ja to wielka masakra niewiem czy to normalne ze po progesteronie jak tylko wezme to brzuch mnie boli wogole po tych lekach zle sie czuje.
Podziel się: