reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii ja bralam gonal przez 10dni po 150 jednostek pod koniec chyba mi doszly 3 albo 4 zastrzyki cetrotide czy cos takiego i jeden fostimon. Co drugi dzien usg i krew, a pod koniec codziennie. Jutro mam wizyte zobaczymy co tam i kiedy crio. Przy dlugim protokole sa lepsze efekty jak sie slabo stymuluje.
To jednak tempka nie jest wiarygodna jesli sie jedzie na dupku czy lutce..

reklama
Kurcze widzę ze Ty Palu tez brałaś Gonal przez 10 dni to jednak chyba jest standart, więc wygląda na to że czeka mnie jeszcze ok 10 dni męczarni z zastrzykami:confused2: W pon zapytam ich jeszcze jak długo to będzie trwało, bo już cierpliwośc mi się kończy:baffled:

Roxi ja brałam gonal 75j 1-6dzień stymulacji
gonal 112,5j 7-8dzień stymulacji
menopur 75j. 1-8dzień stymulacji

Roxi tyle już kochana wytrzymałaś, to te kolejne dni też Ci zlecą i wytrzymasz , bo jesteś coraz bliżej spełnienia marzenia-niech teraz pęcherzyki ładnie rosną:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję Magdusia:-) tzn Ty brałaś Gonal przez 8 dni dobrze rozumiem??
Kurcze musze jakoś wytrzymać ale te ostatnie chwile zawsze najbardziej się dłuzą:sorry: Mam wrażenie że to trwa już wieczność. Ale ja marudzę, niezdziwię się jak mnie z tąd wykopiecie za to przynudzanie:-p;-)

Witajcie

Roksii czym jest te kilkanaście dni zastrzyków w porównaniu do kilku,kilkunastu lat staran o maluszka?

Wymiękasz na finiszu no co ty...

Przed toba jeszcze te cudowne, długie 9 m-cy jak ty dasz radę... ?

Miłego dnia dla was dziewczynki i oby same dobre wiadomosci czekały na wasi na nas tu na forum

Roxi- ja im bliżej wizyty tym bardziej się niecierpliwię :tak: (został tydzień ), ale jak Was tak poczytałam o tych protokołach, hiperkach i innych cudach to trochę mi moje marzenia posapdały.....no cóż wszystko trzeba wytrzymać

anna_ Bardzo mi przykro , że się nie udało . Byłam prawie pewna , że Tobie się uda. Co zrobić trzeba walczyć dalej. Pozdrawiam.

dwie_poziomki Witam na forum. Daj znać co ustalicie po wizycie i kiedy start oczywiście. Trzymam kciuki.:-)

Roxi - To czekanie faktycznie jest męczące , niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość. Ja już tyle zastrzyków przyjęłam od 1 próby , że szok, ale co zrobić jak mus to mus. Dasz radę.

sylha - Tobie też życzę wytrwałości , no i powodzenia oczywiście. Czekam na wieści po wizycie

reklama
Do góry