reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bete miałam <1,2
W 12 dniu po owulacji powinna być ponad 10. I tyle by wystarczyło, żeby mieć nadzieję że urośnie. A tak nie ma już szans.

JoM - nio synek wariuje. nie moge narzekac - jest pieknie

anna - przykro mi. uwierz mi ze masz sile. chwilowo tylko czujesz ze jej nie masz. a potem duch walki wraca. trzymaj sie jakos

anna...damn! cholera nooooo....bylam przekonana:wściekła/y: chcialam, zeby ktoras z nas znow podala nam ta szczesliwa nowine! ojoj...wiem, ze jest ci zle kochana, ale jestes na pewno silna i juz niedlugo kolejna proba przed toba...

a mnie meczy nadal przeziebienie i w ogole jakas apatia dopadla, moze to przez ta kiepska pogode...eh...bez sensu

Witajcie podczytuję was od jakiegoś czasu.
Gratuluje mamom którym się udało i są w ciąży.
Trzymam kciuki za te przed którymi kolejny cykl starań, transferki,testy,betki itd.
Przytulam i siły życzę tym, którym kolejna próba zakończyła się niepowodzeniem.

Ja mam wizytę 28 stycznia i dowiem się jakim sposobem polecimy z 1 próbą in vitro.
Prawdopodobnie protokół krótki od początku lutego bo wtedy wypada mi 1 dzień cyklu.
Po wizycie powiem coś więcej jakie leki itd.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny za wsparcie... już z mężem wszystko obgadalismy i drugi raz do in vitro będziemy podchodzić za pół roku. Mam nadzieję, że nie będę miała hiperstymulacji i uda sie podać świeże zarodki. Teraz będę trzymać kciuki za Was.

reklama
Do góry