malutkikaczorek
Fanka BB :)
Witajcie czekam właśnie na badanie ale jakoś kiepsko to widzę...ehhh . .. oby przeczucie mnie mylilo ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj 6 dzień po crio....dzisiaj jedyne co, to jak zwykle z rana leci że mnie resztki żelu aplikowanego wieczorem i leciutku zauważyłam ślad krwi ale ciut ciut...nie wiem czy to dobrze czy źle...Dziękuję, Zojkazojka!
Test viola czułości 5 lU/L firmy CARE diagnostica (mieszkam w Austrii, nie wiem, czy są w Polsce).
Objawy... W dniu transferu czułam się normalnie, trochę słabsza, byłam strasznie rozdęta (ledwo mogłam wstać wieczorem z łóżka). Lekarka powiedziała, że mam trochę wody w jamie brzusznej, więc piłam wodę litrami i czułam się dość kiepsko, miałam wielki brzuch, najgorzej wieczorami. W piątek czułam się nie za dobrze, ale nie wiedziałam, czy to hiperstymulacja, czy od kawy (czasem tak reaguję). W sobotę wszystko ustało, czułam się normalnie. Od piątku podolewa mnie podbrzusze / jajniki, ale jakoś tak inaczej niż przed okresem. Żadnych plamień, żadnych bólów piersi. Aha, od około połowy stymulacji jestem na dole strasznie mokra - nie wiem, czy przez leki, czy tak "ma być", ale zazwyczaj tak nie mam, więc to chyba jakiś objaw.
Nie jestem jakoś super doświadczona, no i w Austrii mają nieco inne zwyczaje, ale jakby co - pytaj śmiało, postaram się odpowiedzieć.
A przypomnij, na jakim Ty jesteś etapie? Czekasz na betę około 13.-15.10, nie?
Pozdrawiam!
Myśl pozytywnieWitajcie czekam właśnie na badanie ale jakoś kiepsko to widzę...ehhh . .. oby przeczucie mnie mylilo ☺
Trzymam mocno kciuki za duza bete &&&&&Witajcie czekam właśnie na badanie ale jakoś kiepsko to widzę...ehhh . .. oby przeczucie mnie mylilo [emoji5]
Bete robię o dwa dni wcześniej niż lekarz mówił ale jeśli ma coś wyjść to mam nadzieję że już będzie coś wiadomo.Dzisiaj 11dpt i żadnych objawów:/
Kaczrku wiele dziewczyn nie mialo objawow i zaszly ... badz dobrej mysli[emoji1]Bete robię o dwa dni wcześniej niż lekarz mówił ale jeśli ma coś wyjść to mam nadzieję że już będzie coś wiadomo.Dzisiaj 11dpt i żadnych objawów:/
Witajcie czekam właśnie na badanie ale jakoś kiepsko to widzę...ehhh . .. oby przeczucie mnie mylilo ☺
U mnie dzisiaj 6 dzień po crio....dzisiaj jedyne co, to jak zwykle z rana leci że mnie resztki żelu aplikowanego wieczorem i leciutku zauważyłam ślad krwi ale ciut ciut...nie wiem czy to dobrze czy źle...