reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej :)
Nadrabiam, bo akurat jestem u szwagierki cały tydzień, bo są za granicą a my pilnuje my dzieci :)
U mnie ok, zwiększona dawka menopur do 150,gonal mniej 112.5 i gonapeptyl 150 zostaje. Pęcherzyków naliczyla ok 10,jest też kilka malutkich.
Jutro drugi podgląd :)
Endo 8, e2 853, progesteron miałam 0.4.
Martwi mnie to bo czytałam tu Wasza burzliwa dyskusje o progesteron ie, ale Pani dr powiedziała ze w okresie stymulacji to ok i lepiej w ta stronę.
Najgorsze tez jest to,że chyba jakoś źle miałam wyłączony gonal,bo nie mam już dawki na jutro :(
Zadzwonię dziś do Novum, kurcze jestem 100 km teraz od Warszawy i chyba czeka mnie tam dziś i jutro wycieczka :(
Punkcja najwcześniej sobota,ewentualnie poniedziałek .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Wiem, że nie powinnam i że to bardzo wcześnie (7 dpt.), ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test domowy (bardzo wczesny)... No i wyszedł zdecydowanie pozytywny! (Pokazałam mężowi i też widział drugą kreskę, a nie jak my, starające się mamusie, cień cienia).
To dopiero pierwszy krok, wiem, ale bardzo, bardzo się cieszę! Teraz oby test z krwi w piątek potwierdził, no a potem czekanie na upragnione serduszko!
Miłego dnia dla wszystkich!

Hej :)
Nadrabiam, bo akurat jestem u szwagierki cały tydzień, bo są za granicą a my pilnuje my dzieci :)
U mnie ok, zwiększona dawka menopur do 150,gonal mniej 112.5 i gonapeptyl 150 zostaje. Pęcherzyków naliczyla ok 10,jest też kilka malutkich.
Jutro drugi podgląd :)
Endo 8, e2 853, progesteron miałam 0.4.
Martwi mnie to bo czytałam tu Wasza burzliwa dyskusje o progesteron ie, ale Pani dr powiedziała ze w okresie stymulacji to ok i lepiej w ta stronę.
Najgorsze tez jest to,że chyba jakoś źle miałam wyłączony gonal,bo nie mam już dawki na jutro :(
Zadzwonię dziś do Novum, kurcze jestem 100 km teraz od Warszawy i chyba czeka mnie tam dziś i jutro wycieczka :(
Punkcja najwcześniej sobota,ewentualnie poniedziałek .

Dlatego ja nie lubię tych penow pieron wie ile i jak z tego wychodzi :o
prog teraz musisz mieć malutki od punkcji zaczniesz go podawać duże dawki i wtedy Ci piękny urośnie :D
10 jaj świetnie! Czekamy na jutro

Dlatego ja nie lubię tych penow pieron wie ile i jak z tego wychodzi :o
prog teraz musisz mieć malutki od punkcji zaczniesz go podawać duże dawki i wtedy Ci piękny urośnie :D
10 jaj świetnie! Czekamy na jutro
Niby na styk wyliczone a tu dupa blada :/
Ufff to się uspokoilam, bo jak zobaczyłam wynik to mnie scielo ;)

reklama
Do góry