reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej :)
Nadrabiam, bo akurat jestem u szwagierki cały tydzień, bo są za granicą a my pilnuje my dzieci :)
U mnie ok, zwiększona dawka menopur do 150,gonal mniej 112.5 i gonapeptyl 150 zostaje. Pęcherzyków naliczyla ok 10,jest też kilka malutkich.
Jutro drugi podgląd :)
Endo 8, e2 853, progesteron miałam 0.4.
Martwi mnie to bo czytałam tu Wasza burzliwa dyskusje o progesteron ie, ale Pani dr powiedziała ze w okresie stymulacji to ok i lepiej w ta stronę.
Najgorsze tez jest to,że chyba jakoś źle miałam wyłączony gonal,bo nie mam już dawki na jutro :(
Zadzwonię dziś do Novum, kurcze jestem 100 km teraz od Warszawy i chyba czeka mnie tam dziś i jutro wycieczka :(
Punkcja najwcześniej sobota,ewentualnie poniedziałek .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Wiem, że nie powinnam i że to bardzo wcześnie (7 dpt.), ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test domowy (bardzo wczesny)... No i wyszedł zdecydowanie pozytywny! (Pokazałam mężowi i też widział drugą kreskę, a nie jak my, starające się mamusie, cień cienia).
To dopiero pierwszy krok, wiem, ale bardzo, bardzo się cieszę! Teraz oby test z krwi w piątek potwierdził, no a potem czekanie na upragnione serduszko!
Miłego dnia dla wszystkich!

Hej :)
Nadrabiam, bo akurat jestem u szwagierki cały tydzień, bo są za granicą a my pilnuje my dzieci :)
U mnie ok, zwiększona dawka menopur do 150,gonal mniej 112.5 i gonapeptyl 150 zostaje. Pęcherzyków naliczyla ok 10,jest też kilka malutkich.
Jutro drugi podgląd :)
Endo 8, e2 853, progesteron miałam 0.4.
Martwi mnie to bo czytałam tu Wasza burzliwa dyskusje o progesteron ie, ale Pani dr powiedziała ze w okresie stymulacji to ok i lepiej w ta stronę.
Najgorsze tez jest to,że chyba jakoś źle miałam wyłączony gonal,bo nie mam już dawki na jutro :(
Zadzwonię dziś do Novum, kurcze jestem 100 km teraz od Warszawy i chyba czeka mnie tam dziś i jutro wycieczka :(
Punkcja najwcześniej sobota,ewentualnie poniedziałek .

Dlatego ja nie lubię tych penow pieron wie ile i jak z tego wychodzi :o
prog teraz musisz mieć malutki od punkcji zaczniesz go podawać duże dawki i wtedy Ci piękny urośnie :D
10 jaj świetnie! Czekamy na jutro

Dlatego ja nie lubię tych penow pieron wie ile i jak z tego wychodzi :o
prog teraz musisz mieć malutki od punkcji zaczniesz go podawać duże dawki i wtedy Ci piękny urośnie :D
10 jaj świetnie! Czekamy na jutro
Niby na styk wyliczone a tu dupa blada :/
Ufff to się uspokoilam, bo jak zobaczyłam wynik to mnie scielo ;)

reklama
Do góry