reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry!
Wiem, że nie powinnam i że to bardzo wcześnie (7 dpt.), ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test domowy (bardzo wczesny)... No i wyszedł zdecydowanie pozytywny! (Pokazałam mężowi i też widział drugą kreskę, a nie jak my, starające się mamusie, cień cienia).
To dopiero pierwszy krok, wiem, ale bardzo, bardzo się cieszę! Teraz oby test z krwi w piątek potwierdził, no a potem czekanie na upragnione serduszko!
Miłego dnia dla wszystkich!
No to teraz kibicujemy żeby się na becie sprawdziło :):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Wiem, że nie powinnam i że to bardzo wcześnie (7 dpt.), ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test domowy (bardzo wczesny)... No i wyszedł zdecydowanie pozytywny! (Pokazałam mężowi i też widział drugą kreskę, a nie jak my, starające się mamusie, cień cienia).
To dopiero pierwszy krok, wiem, ale bardzo, bardzo się cieszę! Teraz oby test z krwi w piątek potwierdził, no a potem czekanie na upragnione serduszko!
Super :)
Ach ta nasza kobieca niecierpliwa natura :)
Trzymam kciuki za wysoka piatkowa bete :) ✊✊✊

No właśnie dziś juz nic w penie nie ma :(
Masakra, jak mi w aptece się nie zgodzą to muszę lecieć 100 km po receptę a jutro znowu drugi raz ta sama trasa :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Osz no wlasnie na wczoraj mialas heszcze miec nie tak napusalam bo ja zaczelam dzien po tobie i mam ostatnia dawke na dzisiaj .lekarz sie zapomnial

Trzymamy kciuki za bete na wysokosci
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Październik mamy to kobietki to bedzie nasza jesien niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Dzieciaczki przychodza na swiat :* ❤❤❤
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala

Październik
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo

11: malutkikaczorek - betowanie 1

12:gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
12:BeataWarszawa - wizyta w teakcie stymulacji
12:emka51- betowanie 2
13:malutkikaczorek - betowanie 2
13:daria16-wizyta w trakcie stymulacji
14: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Olusja1987 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:kreatola - betowanie
14: kasik99 - transfer
17:Rustynka - wizyta przed crio
17:zojkazojka - betowanie
17:lile- wizyta u gin prowadzacego ciążę
20:rybka14 -wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26:Koniczyna82 - wizyta w klinice rozpoczynajaca podejscie do ivf

Listopad
2:Koniczyna82- rozpoczecie stulacji
2:katherina203 - wizyta u lekarza prowadzacego ciążę
3: katherina203- badania prenatalne
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
18:Olusja1987 - termin porodu 1 witamy na swiecie upragnionego synka
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
24:Olusja1987 - tremin porodu 2 witamy na swiecie upragnionego synka

Grudzień
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisoac :)
;) :D8-)
❤❤❤❤❤❤

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Kreatola, gratuluję z całego serca!:)) powiedz, o jakiej czułoßci test kupiłaś?? No i standardowe pytanie;) czy jakiekolwiek objawy miałaś?? Cokolwiek?

reklama
Kreatola, gratuluję z całego serca!:)) powiedz, o jakiej czułoßci test kupiłaś?? No i standardowe pytanie;) czy jakiekolwiek objawy miałaś?? Cokolwiek?

Dziękuję, Zojkazojka!
Test viola czułości 5 lU/L firmy CARE diagnostica (mieszkam w Austrii, nie wiem, czy są w Polsce).
Objawy... W dniu transferu czułam się normalnie, trochę słabsza, byłam strasznie rozdęta (ledwo mogłam wstać wieczorem z łóżka). Lekarka powiedziała, że mam trochę wody w jamie brzusznej, więc piłam wodę litrami i czułam się dość kiepsko, miałam wielki brzuch, najgorzej wieczorami. W piątek czułam się nie za dobrze, ale nie wiedziałam, czy to hiperstymulacja, czy od kawy (czasem tak reaguję). W sobotę wszystko ustało, czułam się normalnie. Od piątku podolewa mnie podbrzusze / jajniki, ale jakoś tak inaczej niż przed okresem. Żadnych plamień, żadnych bólów piersi. Aha, od około połowy stymulacji jestem na dole strasznie mokra - nie wiem, czy przez leki, czy tak "ma być", ale zazwyczaj tak nie mam, więc to chyba jakiś objaw.
Nie jestem jakoś super doświadczona, no i w Austrii mają nieco inne zwyczaje, ale jakby co - pytaj śmiało, postaram się odpowiedzieć.
A przypomnij, na jakim Ty jesteś etapie? Czekasz na betę około 13.-15.10, nie?
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Do góry