reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem wiem tylko myślę czy ten wynik nie za niski.A jaka miałaś pierwsza weryfikację progesteronu bo nie pamiętam?
Ja w 12dc mialam 30 ale chyba z tego co pamietam motylek miala ok.15...chyba...i jest w ciazy...jak beta bedzie sliczna to podkreca co progesteron. U mnie sie o niego bali i dostalam tone lekow. Ja wczesniej progesteronu mialam nie badac. Wiec zobaczysz wszystko bedzie dobrze

Tak...duzo dziewczyn brala bo nawet lekarze zalecali...ona nie zaszkodzi a duzo moze pomoc..
No mnie właśnie nie zalecił i podkreślił że tylko w razie boli brać, ale na szczęście dołączyłam do was i dowiaduje się tu dużo ciekawych rzeczy od bardziej doświadczonych:)) a wiadomo że każda z nas chce jak najlepiej dla innej. Skoro Tobie i wielu innym lekarze wrécz zalecali to mi nie zaszkodzi;)

Dziewczyny mój progesteron z wczoraj to 11,32 ng/ml więc chyba słabo:( jak myślicie? To badanie to był 6dpt :(((

Ja w 9 dpt miałam progesteron 12.71, wg mnie słabo, ale lekarz mówiła ze jest ok, szału nie ma ale jest w normie
Nie udało mi sie.
Wszystkie objawy na miesiączkę miałam.
Ale pamiętaj każda z nas jest inna i wszystko bedzie dobrze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kaczorku, w 11 dpt miałam progesteron 9,53 chyba, w 15 dpt wzrósł do 10 z hakiem. Dziś zaczęłam 10 tc :) Mój lekarz powiedział, że progesteron jest sprawą drugorzędną, ważniejszy jest przyrost bety i rozwój ciąży na USG- gdy ostatnio to napisałam, to rozpętała się wojna, dlatego nie będę kontynuować tematu. Ale na Twoim miejscu bym się nie przejmowała. Dodam, że nie miałam żadnych plamień etc. Lekarz powiedział, że więcej mam tego nie sprawdzać, leków też mi nie zwiększył, ciągle biorę 3x1 lutinusa.
Myśl pozytywnie. Będzie dobrze! :)

reklama
cześć dziewczyny poczytuje was troszke ale nienadążam;) dzis zaczynam 1 dzien stymulacji menopur 225 i gonapeptyl ;) 13.10 kolejna wizyta plus anestezjolog ;) a dotego jestem przed obrona pracy magisterskiej i niewiem jak ja to wszystko pogodze ....prosze o dołączenie do kalendarza ;)
Dasz rade najpierw szczesliwie zajdziesz w ciaze a pozniej obronisz dyplom. Ale stresu troszke cie czeka. Trzymam ✊✊✊✊

Do góry