reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka?Jak sie czujesz?
Rybka, ile juz w obwodzie masz?[emoji106][emoji106][emoji51][emoji51]
Husann co u Ciebie?
Martka? Odpoczywasz?
Katharina a jak Ty sie miewasz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie mierzylam ale ok 6 miesiacu a jestem w 4 ale tak jak wybuchł ten mój brzucholek to teraz jakby zastopowal ale to nie ważne dzieciaczki rosną wszystko ok narazie i to jest ważne :)

Dziewczyny, pierwszy raz to powiem głośno JESTEM W CIĄŻY!!!! Normalnie widziałam takiego małego człowieka, czuje ze to chłopak! Normalnie juz poczułam zapach małego bobaska! [emoji24]
Jest troche mniejszy niz powinien, ale liczę, ze to sie wyrówna, ma 1,52cm co odpowiada 7t6d, a wg okresu 9t1.
Jeszcze nie byłam na takiej wizycie, trwała prawie półtora godziny !! Powolny ten lekarz, dobrze po60, powiedział ze nie lubi mojej macicy, bo jest trudno dostępna tylozgieta, zeby nie czytała za duzo i ze ciezko chyba mnie przegadać , a przysięgam mowilam tylko 1/4 tego co chciałam... ufff i bardzo niewyraźne zdjecie zrobił a było widać nawet nóżki i rączki, ale i tak go lubię, bo przekazał mi jedna z najpiękniejszych informacji w życiu! A to moj kropek
1475786026-iermlw.jpeg

Aniu moje gratulacje...

Miłego dnia wszystkim Paniom!
Ja juz po porażce wróciłam do pracy.powroty bywają takie ciężkie, szczególnie ze świadomością ze kolejne 9 miesięcy miałabyś wspaniałym czasem... niestety nie pykło!

O Was myśle codziennie i mocno kibicuje!

Zobaczysz nastepnym razem to bedzie twoj czas...ja w to wierze...a u mnie fizycznie kiepsko bo jestem w fazie pomiedzy zdrowiem a choroba...czuje sie dziwnie niewyraznie a psychicznie srednio tez. Moja tesciowa o ciazy pogratulowala mi smsem...przez 1.5 miesiaca nawet nie zadzwonila jak sie czuje. Zadzwonila dzis i powiedziala ze odwiedza mnie w niedziele ze szwagierka...na mysl o tej niedzieli serce mi tak wali...

reklama
Do góry