reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sil, Aniu - ale superowo! :D:):)
Co do ustawy o in vitro - odetchnęłam, choć prawdę mówiąc od momentu, kiedy pierwsze dwa podpisy wychowano a pewien grajek wnioskodawca zaczą się rzucać że on przecież nie musi zgadzać sie ze wszystkim co podpisuje a poza tym komisje sejmowe powinny mu to wyjaśnić bo od tego są... już całkiem się uspokoiłam. Chociaż śmiejemy sie z mężem, że te zryte pały dały nam coś w rodzaju chwili nadziei na naturalsa, bo tak mnie zestresowała cała sytuacja, że mój idealny co do dnia okres spożnil się o 5 dni ;)

Co do aborcji to mhm... Już zdążył trafić do sejmu kolejny projekt innej organizacji pro live zakazujący aborcji w każdym przypadku...

reklama
Aniu i Sil gratulacje!

Ja dzis mialam straszny sen ze w dzien bety rano @ dostalam... I teraz pytanie czy proroczy czy tak jak niektorzy mowia - sni sie na odwrot...
A mnie tak jakos ciagnie dzis brzuch... Wlasnie nie skurczowo tylko tak jakby calkiem odwrotnie. .. Moze dobry znak...
Chociaz staram sie nie szalec i nie nasluchiwac co sie tam dzieje to jakos tak samo wychodzi...
Najgorsze ze w pracy juz po cichu mowia ze jestem w ciazy - szefowa wiedziala co sie dzieje ale prosilam o dyskrecje... Wyszlo jak zawsze... Jak przyjdzie do tego ze bede niestety musiala tam wrocic to dziwnie będzie. .. Jeszcze gorzej niz porazka sama w sobie...
Oj czemu jeszcze tak daleko do poniedziałku. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mówią, że sny interpretuje się jako odwrotnosc, wiec trzymam kciuki :)
Obyś była początkiem odczarowania forum z negatywnych bet :)
My tym razem nie mówimy nikomu o 2 podejściu, w sumie tylko Wy tu wiecie :)
A poniedziałek juz za rogiem :)
Ja ani się obejrzałam a już 3 tydzień stymulacji się kończy,a jakbym dopiero zaczynała :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Sny... Mi śni się absolutnie wszystko, nie raz totalnie od czapy. Np. Jakiś czas temu śniło mi się, że jestem pilotem walczącego robota giganta, takiego wiecie z japońskich kreskówek co leciały w Rtl7 ponad 20 lat temu. I w tym śnie postrzelili mnie atakujący kosmici i teraz mnie szukali a ja włączyłam funkcje kamuflażu i udawałam tira próbując dotrzeć do bazy. Acha, i byłam facetem. Takim 100% facetem, nie miałam o tym we śnie ani cienia watpliwości :)

Koleżance męża, takiej wspinającego sie po skałkach hobbystycznie śniło się, ze musieli wspiąć sie na jakieś szczyty z ekipą i przetaszczyć wspólnie na druga stronę gór... ORKĘ :cool:

Tak więc snami się n przejmuj. Ludziom śni się często to o czym myślą. Jedni bardziej się boją wiec śnią się im porażki inni bardziej myślą o tym co będzie jak się uda...

Cześc Zozojka. Czytałam do porannej kawy artykuł o zabawach z dziećmi dla rodziców chcących odpocząć, najlepiej na kanapie. Podobno hitem jest zabawa w szpital - leżysz i pachniesz a dziecko cię bada, bandażuje nogę papierem toaletowym, robi zastrzyki z klocków i takie tam ;) Moze wyprobój :):)

Cześc Zozojka. Czytałam do porannej kawy artykuł o zabawach z dziećmi dla rodziców chcących odpocząć, najlepiej na kanapie. Podobno hitem jest zabawa w szpital - leżysz i pachniesz a dziecko cię bada, bandażuje nogę papierem toaletowym, robi zastrzyki z klocków i takie tam ;) Moze wyprobój :):)
Hehe, ale mi poddałaś pomysł:)) muszę go dziś wdroźyć, bo Ignaś jak nigdy chyba coś przeczuwa i odkleić się ode mnie nie chce.Także z odpoczynku, leżenia, nie chodzenia,nici jak na razie.

reklama
Super kochana to mamy drugiego walecznego kropka ale mozna powiedziec ze twoj przebil kropka husan pieknie sie rozwijajac bez lekow :) zeby mamie taka niespodzianke zrobic. Teraz juz spokojnie ciesz sie ciaza :)

Oj, waleczny moj kropek, oby tak dalej.

Husan co było z Twoim kropkiem?
Przypomni mi ktos ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry