BeataWarszawa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie kazali brać o tej samej porze, gonapeptyl w jeden bok,reszta w drugi i na zmianęBeatka powiedz mi gonal i menopur dajesz w jeden bok o tej samej porze ??
Ja mam jeszcze gonapeptyl wieczorem i sie zastanawiam czy podawac wszystko na raz w jedna strone
Ja mam dawkę 2000Mam D3 z K2 5000 IU? A ty jaka dawkę bierzesz?
Super ☺ gratulacje!!!!Dziewczyny, pierwszy raz to powiem głośno JESTEM W CIĄŻY!!!! Normalnie widziałam takiego małego człowieka, czuje ze to chłopak! Normalnie juz poczułam zapach małego bobaska! [emoji24]
Jest troche mniejszy niz powinien, ale liczę, ze to sie wyrówna, ma 1,52cm co odpowiada 7t6d, a wg okresu 9t1.
Jeszcze nie byłam na takiej wizycie, trwała prawie półtora godziny !! Powolny ten lekarz, dobrze po60, powiedział ze nie lubi mojej macicy, bo jest trudno dostępna tylozgieta, zeby nie czytała za duzo i ze ciezko chyba mnie przegadać , a przysięgam mowilam tylko 1/4 tego co chciałam... ufff i bardzo niewyraźne zdjecie zrobił a było widać nawet nóżki i rączki, ale i tak go lubię, bo przekazał mi jedna z najpiękniejszych informacji w życiu! A to moj kropek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moje gratulacje cudowna wiadomośćDziewczyny, pierwszy raz to powiem głośno JESTEM W CIĄŻY!!!! Normalnie widziałam takiego małego człowieka, czuje ze to chłopak! Normalnie juz poczułam zapach małego bobaska! [emoji24]
Jest troche mniejszy niz powinien, ale liczę, ze to sie wyrówna, ma 1,52cm co odpowiada 7t6d, a wg okresu 9t1.
Jeszcze nie byłam na takiej wizycie, trwała prawie półtora godziny !! Powolny ten lekarz, dobrze po60, powiedział ze nie lubi mojej macicy, bo jest trudno dostępna tylozgieta, zeby nie czytała za duzo i ze ciezko chyba mnie przegadać , a przysięgam mowilam tylko 1/4 tego co chciałam... ufff i bardzo niewyraźne zdjecie zrobił a było widać nawet nóżki i rączki, ale i tak go lubię, bo przekazał mi jedna z najpiękniejszych informacji w życiu! A to moj kropek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom