reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewcia przykro mi :(
Ja po wizycie mamy 1% szans na zachorowanie a poza ok dzieciaczki rosna , mozemy robic dalsze badania ale zdecydowalismy ze nie bedziemy co ma byc to bedzie :happy:
Rybka no w końcu znalazłam info o Twojej wizycie :) super, że dzieciaczki rosną - będzie wszystko dobrze :)
Szkoda, że uciekłaś od nas z ciężarówek, hormony buzują i złości są niepotrzebne <3 Wróć ze swoimi maluchami, będzie nam raźniej podwójnym mamom :) A jak się czujesz w ogóle?

Rybka no w końcu znalazłam info o Twojej wizycie :) super, że dzieciaczki rosną - będzie wszystko dobrze :)
Szkoda, że uciekłaś od nas z ciężarówek, hormony buzują i złości są niepotrzebne <3 Wróć ze swoimi maluchami, będzie nam raźniej podwójnym mamom :) A jak się czujesz w ogóle?
Hej ja czuję się świetnie troszkę mi dokucza zgaga wieczorami ale nie jakaś mocna wiec nic nie biorę dzieciaczki rosną jak na drożdżach i obyb tak dalej bylo zaczęłam remont pokoju dla bablow wiec wszystko w dobra stronę idzie trochę się zmartwiłam tymi prenatalnymi ale co ma być to będzie byle do przodu :)

Hej ja czuję się świetnie troszkę mi dokucza zgaga wieczorami ale nie jakaś mocna wiec nic nie biorę dzieciaczki rosną jak na drożdżach i obyb tak dalej bylo zaczęłam remont pokoju dla bablow wiec wszystko w dobra stronę idzie trochę się zmartwiłam tymi prenatalnymi ale co ma być to będzie byle do przodu :)
Poczekaj na spokojnie do drugich prenatalnych, na pewno wszystko będzie super :) Jedz zdrowo, dbaj o siebie, skup się na remoncie i chwal się postępami :p U mnie też sajgon, malowanie ścian w pokoiku, wszędzie kurz i pył, no ale cieszą te przygotowania :) Ściskam mocno Twin-Mamusię :*

Jestem po wizycie narazie wszystko dobrze. Dzis jest 8t4d. Karta ciazy zalozona.Bilo serce bo slyszalam. Jest glowa rece i nozki. Dziecko bardzo sie ruszalo nawet reka caly czas machalo. Ma 2cm dlugosci. Piekny widok...nastepna wizyte mam 2 listopada a prenatalne 3 listopada. To nic nie szkodzi ze usg bedzie dzien po dniu?

hej kobietki dzieje sie u was duzo :) samych pozytywnych wiesci :):*

mam pytanko bo juz sie pogubilam kto co i kiedy ma brac jesli chodzi o mnie i o meza, u meza fragmentacja wyszla super jednak ogolne badanie nasienia nie 5% ruchliwych plemikow zakupilam:
-acard
-oeparol femina omega 3 i 6
-wit e 400
-wit. a
-wit.c
-complex wit.b
-cynk
-koenzym q10
-zelazo
-magnez
-wit D3
-kwas foliowy
-glukophage 750xr

Jestem po wizycie narazie wszystko dobrze. Dzis jest 8t4d. Karta ciazy zalozona.Bilo serce bo slyszalam. Jest glowa rece i nozki. Dziecko bardzo sie ruszalo nawet reka caly czas machalo. Ma 2cm dlugosci. Piekny widok...nastepna wizyte mam 2 listopada a prenatalne 3 listopada. To nic nie szkodzi ze usg bedzie dzien po dniu?
Jakby miało zaszkodzić to by nie robili dzień po dniu z tego co czytalam :) z rtg to już jest problemem

Ostatnia edycja:
reklama
Super kochana ze wszystko z dzidzia w porzadku :) Kropka machala mamie dajac znac zeby mamusia juz sie nie denerwowala :)
Nie kazda wizyta u lekarza prowadzacego ciaze jest razem z usg

Do góry