Ewunka
Fanka BB :)
Powodzenia dziś dziewczęta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rybka no w końcu znalazłam info o Twojej wizycie super, że dzieciaczki rosną - będzie wszystko dobrzeEwcia przykro mi
Ja po wizycie mamy 1% szans na zachorowanie a poza ok dzieciaczki rosna , mozemy robic dalsze badania ale zdecydowalismy ze nie bedziemy co ma byc to bedzie
Hej ja czuję się świetnie troszkę mi dokucza zgaga wieczorami ale nie jakaś mocna wiec nic nie biorę dzieciaczki rosną jak na drożdżach i obyb tak dalej bylo zaczęłam remont pokoju dla bablow wiec wszystko w dobra stronę idzie trochę się zmartwiłam tymi prenatalnymi ale co ma być to będzie byle do przoduRybka no w końcu znalazłam info o Twojej wizycie super, że dzieciaczki rosną - będzie wszystko dobrze
Szkoda, że uciekłaś od nas z ciężarówek, hormony buzują i złości są niepotrzebne <3 Wróć ze swoimi maluchami, będzie nam raźniej podwójnym mamom A jak się czujesz w ogóle?
Poczekaj na spokojnie do drugich prenatalnych, na pewno wszystko będzie super Jedz zdrowo, dbaj o siebie, skup się na remoncie i chwal się postępami U mnie też sajgon, malowanie ścian w pokoiku, wszędzie kurz i pył, no ale cieszą te przygotowania Ściskam mocno Twin-Mamusię :*Hej ja czuję się świetnie troszkę mi dokucza zgaga wieczorami ale nie jakaś mocna wiec nic nie biorę dzieciaczki rosną jak na drożdżach i obyb tak dalej bylo zaczęłam remont pokoju dla bablow wiec wszystko w dobra stronę idzie trochę się zmartwiłam tymi prenatalnymi ale co ma być to będzie byle do przodu
Jakby miało zaszkodzić to by nie robili dzień po dniu z tego co czytalam z rtg to już jest problememJestem po wizycie narazie wszystko dobrze. Dzis jest 8t4d. Karta ciazy zalozona.Bilo serce bo slyszalam. Jest glowa rece i nozki. Dziecko bardzo sie ruszalo nawet reka caly czas machalo. Ma 2cm dlugosci. Piekny widok...nastepna wizyte mam 2 listopada a prenatalne 3 listopada. To nic nie szkodzi ze usg bedzie dzien po dniu?
Super kochana ze wszystko z dzidzia w porzadku Kropka machala mamie dajac znac zeby mamusia juz sie nie denerwowalaJestem po wizycie narazie wszystko dobrze. Dzis jest 8t4d. Karta ciazy zalozona.Bilo serce bo slyszalam. Jest glowa rece i nozki. Dziecko bardzo sie ruszalo nawet reka caly czas machalo. Ma 2cm dlugosci. Piekny widok...nastepna wizyte mam 2 listopada a prenatalne 3 listopada. To nic nie szkodzi ze usg bedzie dzien po dniu?